Merkava MBT (Izrael)

Kb. 30 Merkavát intéztek el eddig a papucsosok. Abból mennyi a kuka.azt nem tudjuk. Az a pár nap már elmúlt.
Ezt a 30-as számot honnan vetted? ami itt fenn volt video, az kb 5-6 tank. Azt ne számoljuk már 10 szer amit egy hét alatt 6 szor mutattak, hogy kilőtték, de a videőn az látszik, hogy a csávó gránátot dob a harckocsiba. Komolyan érdekel

• Tetszik
Reactions: endre and fip7
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Kb. 30 Merkavát intéztek el eddig a papucsosok. Abból mennyi a kuka.azt nem tudjuk. Az a pár nap már elmúlt.
Az "intéztek el" és a "rálőttek" marhára nem ugyanazt takarja....
Nyilván minden tankra rá lehet lőni (pláne ha egy parkolóban áll, és a személyzet mellette reggelizik), de a kérdés az, hogy ez el is intézi-e. Azért elég gyanús, hogy sok videó a gránát becsapódásának pillanatában véget ér, és éppen csak a lényeg marad le, hogy mi lett a tankkal, a személyzettel. Ezeket is fantasztikus győzelemként mutatják be, miközben lehet, hogy a tank meg sem állt miatta.

Szerintem érik a helyzet egy (drón/távvezérelt) Merkava-Terminator altipus számára.
... vagy az alapból elég jól páncélozott Achzarit új alkalmazási területre --Terminator-- is átépíthető! :oops:

.

Ezt a 30-as számot honnan vetted? ami itt fenn volt video, az kb 5-6 tank. Azt ne számoljuk már 10 szer amit egy hét alatt 6 szor mutattak, hogy kilőtték, de a videőn az látszik, hogy a csávó gránátot dob a harckocsiba. Komolyan érdekel
Telegram. Ha kiváncsi vagy nézz utána. Nekem is soknak tűnik,pont azért írtam,hogy ki tudja mennyi kukázható.

Az "intéztek el" és a "rálőttek" marhára nem ugyanazt takarja....
Nyilván minden tankra rá lehet lőni (pláne ha egy parkolóban áll, és a személyzet mellette reggelizik), de a kérdés az, hogy ez el is intézi-e. Azért elég gyanús, hogy sok videó a gránát becsapódásának pillanatában véget ér, és éppen csak a lényeg marad le, hogy mi lett a tankkal, a személyzettel. Ezeket is fantasztikus győzelemként mutatják be, miközben lehet, hogy a tank meg sem állt miatta.
A második mondatom,feltűnt,vagy átsiklottál rajta?

Ezt a számot támaszd már alá.

De a pár napban tèvedtem. Az igaz.
Szerintem keresgélj,ha már ilyen pár napban gondolkodtál. A Telegramon böngészek,ott olvasgatok ilyeneket.Amúgy a Portfolio már 8-án idézett valami mókust aki szerint 6 Merkavát vesztett. És ez csak nyolcadika.

Szerintem keresgélj,ha már ilyen pár napban gondolkodtál. A Telegramon böngészek,ott olvasgatok ilyeneket.Amúgy a Portfolio már 8-án idézett valami mókust aki szerint 6 Merkavát vesztett. És ez csak nyolcadika.
Mármint azon a telegramon ahol volt hogy T90-es kilövését mutató videót merkava kilövésének mondanak? :confused: :rolleyes: :D

Köszi inkább nem.:cool:

• Tetszik
Reactions: Robur

Ebben pl semmi konkrètum.

Szóval csak irogatsz hülyesègeket bizonyítèk nèlkül. :D

Ès mèg azt is szarul idèzed. :D

Gratula.;)

Azóta meg kilőttek vagy 22-t. Miközben nagy szárazföldi hadművelet nem volt.:cool:

Aranyos. :D :D :D
Mókusvirágszál,mit is idézek szarul? A veréb szerint 6 hk minusz. Kérjél tőle képeket,talán még alá is írja neked.

Mókusvirágszál,mit is idézek szarul? A veréb szerint 6 hk minusz. Kérjél tőle képeket,talán még alá is írja neked.
:D :D :D :D

Szóval nem 8.:D

Amúgy 2 forrást idèz.:cool:

A másik 7 db-ot ír. Amiből 2 ami megsemmisült.

Szóval hasraütèsre beírtal 30db-ot.;)

Ügyes vagy.:D

Nem baj ha utálod a zsidókat.:rolleyes: De ha valamit írsz, azt próbáld már alátámasztani.;)

Mókusvirágszál.:cool:

:D :D :D :D

Szóval nem 8.:D

Amúgy 2 forrást idèz.:cool:

A másik 7 db-ot ír. Amiből 2 ami megsemmisült.

Szóval hasraütèsre beírtal 30db-ot.;)

Ügyes vagy.:D

Nem baj ha utálod a zsidókat.:rolleyes: De ha valamit írsz, azt próbáld már alátámasztani.;)

Mókusvirágszál.:cool:
A nyolcadika,az nem nyolc hk. Tudod,olvasás,és értelmezés. Amennyiben nem megy,akkor vegyél órákat valahol. Tehát,a gyengébbek kedvéért leírom még egyszer. 8-án egy elemző HAT darab-ról nyilatkozott. Tegnap 20-a volt. Nem az a pár nap alatt letudják Mózesék a bulit című rész. 12 nap eltelt azóta tehát a Hamasz,és a Hezbollah is elvileg leamortizálhatott néhányat. Nem kell ahhoz utálni a zsidókat,hogy ide biggyesszek valamit amit olvastam. Ja,és ezek az elcsépelt panelek,hogy a zsidó utálat miatt írkál valaki a hős IDF-ről valami csúnyát. Mellesleg nekem sémita belharc az egész hakni,ezt már az első nap közzétettem. Legfeljebb nem olvastad cicabogár.

• Vicces
  • Tetszik
Reactions: Kávé and Nemerson