LMzek 2.0 said:
↑
Időnként összefutunk.
Még mindig arra használod túlértékelt -angol szakma-közeli fordításoddal vegyes-, jelentős mennyiségű copy/paste munkásságod súlyát, hogy jelentős számú fórum-tag, sok kreatív ötletét -még mindig sokszor- bunkó módon a földbe döngöld.
molnibalage, post: 774207
Figyu, amikor olyan bugyutaságokat sikerült összehordani, hogy a "Brezsnyev szemöldöke" többet ér, mint az APS, akkor ott szerintem a túlértékelt munkásság részt picit gondold át. Mert a fórumkomment is az...
LMzek 2.0 said:
↑
Kit idézel???
Mert én azt írtam, hogy akár a "Brezsnyev szemöldöke"
típusú páncél is jobb ha
többet (nagyobb/vastagságú ! ! ! ) alkalmaznak, mint a nála nagyságrendekkel drágább, folyamatosan magas szintű karbantartási igénnyel/költséggel bíró, két elhárítás között holt-idővel rendelkező, utántöltést igénylő, felülről nem, vagy csak korlátozottan védő (kivéve "arany-árban" adott) APS rendszerek.
Ez (nem) kicsit más, mit az általad -és politikusok által- igénybe vett "csúsztatásos idézés".
LMzek 2.0 said:
↑
A Faterod szakmai alázatából "némi mennyiséget" átvehetnél, a másoknak kiosztott -alig burkolt- hátba-szúrásaid helyett.
Hátba szúrás? Mivan? Bárkinek a képébe mondom, ha fullba tolja a kretént.
LMzek 2.0 said:
EzÚttal sem engem idézve válaszoltál, nem először, nem csak nekem.
Mást idézve írtál rólam kritikát. Sokszor utólag vettem észre, hogy ezt csinálod. Így sem én, sem más érdekelt nem is biztos, hogy tud róla, hogy szóba került, nem tud válaszolni, akár megvédenie önmagát, a véleményét.
Ezentúl légy szíves engem idézni, ha nekem/rólam/hsz-emről írsz.
LMzek 2.0 said:
↑
Az ilyen kritikák miatt vész el itt(hon) is sok kreatívnak induló ember/ötlet.
A rizsa/bullshit. Ez tipikusan azon emberektől hallom, akinek nyilvánvalóan ostoba és nem működő ötleteit kukázzák ki. Vagy másképpen mondva a meg nem értett "zsenik"...
LMzek 2.0 said:
- 3-4 éve írtam, hogy a Griff képességeit megsokszorozná egy "Apró"/Fegyver(zet) hordozó drón. Egész csapat "dobált meg terméskővel" a vezetéseddel itt a fórumon, illusztrálva a "földve döngölés" tipusú próbálkozást.
Most a Boeing és az Eu nyilvánosságra került ilyen programjaitól hangos a szakmai fórumok többsége.
- Hónapokkal ezelőtt írtam, hogy a Musk-féle ál-civil internet műholdak ezreivel a USA hadsereg a valós idejű kommunikációval próbál ismét évtizedes előnyt szerezni. Ez is egy most felfutó téma a nemzetközi fórumokon.
- ...és másoknak is voltak/vannak felvetései, akikbe sikerül "belefojtani a szót".
Ezt a tendenciát sajnálom.
...de azt is megjegyzem, hogy kb. tízből egyszer igazad van. Minden vitánk ellenére akkor szoktam is neked adni like-ot.
LMzek 2.0 said:
↑
Te pedig megnézhetnéd az
elfnet-es srác videóit és tanulhatnál belőle( főleg a mostaniak már egésszen jók ! ! ! ),
Mit tanuljak belőle?
- Hegyi Gyuri narrációja fényévekkel jobb. Az eszközei is és a szakmai háttere miatt is. Elfnet lelkes, de ez nem pótolja a tapasztalatot és a felszerelést. Ettől függetlenül gratula neki.
- A Berkut videó kinézete is jobb, ami csak a legelső volt fényévekkel jobb. Mondjuk úgy, hogy a milliós nézettségű és feliratkozó Realengineering csatornáéval összemérhető.
- A videói tényleg jók, csak azért kíváncsi lennék, hogy a videóba betett képei copyrightosak-e... Mert gondolom igen, nem botlottam beléjük sehol csak úgy, hogy ott lenne, hogy PD/CCC.
Én meg nem kockázatok és rajzolgatok. Ha csak telivágnám képekkel és ábrákkal a videóimat, amit letöltök mindenhonnan akkor pikk-pakk készen lenne és nem rajzolgatnék 20-30-40 órákat, hogy aztán még animáljam is őket kezdetlegesen. Meg nem lenne egységes a videó kinézete.
- Ha a saját szar mikrofonommal és 0 tapasztalatommal narrálnék, akkor gyorsabban menne, de az eredmény is szarabb lenne. Sajnos időhiány miatt 1+ hónapja nincs narrálva egy anyag, amit megcsináltam és régen kitenném, de még fel sincs véve a hanganyag. Ez van...
LMzek 2.0 said:
↑
mert a magyar nyelvű (10 m lehetséges olvasó) anyagai nézettebbek, mint a te angol nyelvű anyagaid (sok 100 m lehetséges olvasó) .
https://www.youtube.com/c/Elfnethu/videos?view=0&sort=p&flow=grid
Nos eddig egyetlen angol videóm van, aminek 55 ezer feletti nézettsége van. Alig néhány videója múlja felül.
A magyar nyelvű csatornám meg éppen csak el lett kezdve, ergo értelmetlen összehasonlítani.
LMzek 2.0 said:
↑
Hiába készítesz jó anyagot, ha rossz a "tálalás".
...de azt csinálsz, amit akarsz, úgy ahogy gondolod..
Kérlek sorold fel, hogy akkor szerinted a Berkut videóban a tálalás hol és miért rossz. Baromira érdekelne.
LMzek 2.0 said: A múltkor sem fogadtad el az alkotó kritikát tőlem. Most sem fogadnád el.
Nem vagy buta. Rá tudsz jönni. Ezzel próbálkozz ne a "fröcsögéssel".
U.i: Én is csinálok egy videót kíváncsiságból. Majd elmondom, milyen lett...