), az jobban használható. Most tegye fel a kezét tényleg, aki szerint hasznosabb 12 Gripen, mint 36 JF-17. Direkt nem a J-10et írtam, mert az szerintem tud annyit mint a Gripen, csak olcsóbban. Szerintem nekünk még az is sok. Amit én reálisnak gondolnék, az tényleg egy ilyen JAK-130/JF-17 vonal, és abból annyi, hogy legyen komolyan vehető. HA meg nincs rá igény, hogy annyi legyen, akkor augusztus 20 ra, és egyéb nemzeti ünnepekre, tényleg olcsóbban lehet ugyan olyan szépet bemutatózni a kisebb gépekkel is...
. Ez csak a facebook rossz hatása, meg olvassam el, szerkesztgessem, használjam az előnézetet etc. tudom tudom, de azért akkor is jó volna !
? Az egy báb volt. Csodálom hogy Putyin nem akasztatta fel, de komolyan. Elkanyarodtam egyébként, a mondandóm lényegében akkor ezek szerint egyet értünk, nem tudom honnan ez a nagy optimizmus a nyugati elemzőktől, sokcsillagos tábornokoktól, akik MEGNYERHETŐNEK vélnek bárminemű háborút az oroszok ellen. Elemezgetnek ilyen kis lokális atomháborúkat, pár kt-s tüzérségi töltetekkel, bombákkal, tiszta vicc. Oroszok szarban vannak, vagy az első eldurrant 5 kt-s atomtüzérségi gránát után, én biztos vagyok benne, hogy a teljes atomarzenál megindulna. Lehet nem túl okosak, de gyávának(arra várni hogy behódolnak harc nélkül) nevezni őket a történelmi tények ismeretében szerintem a legnagyobb marhaság. Ha megmarhítja valaki az oroszokat, szerintem az egyik legnagyobb KANNIBÁL nép a világon. A történelem azt mutatta, minden csapást elviseltek, és utána visszaadták kamatostul. Erre amcsi tábornokok elemzők jó dolgukban ilyeneken fantáziálnak, hogy majd a hatalmas tech fölénnyel repülőkkel, anyahajókkal térde kényszerítik őket, meg kis preciziós atomcsapásokkal. Szerintem arrafelé sokan isznak gyógyszerre..."
(Allesmor: Honnan jött az F-22 4db os amraam javadalmazása?)
Nem 6db AMRAAM és 2db AIM-9?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..