Szergejék kicsit elszúrták az infografikát, mivel a maximális repülési magasságot (максимальная высота полета) a Rafalenél és a MiG-35-nél véletlen kilométerben adták meg

Szergejék kicsit elszúrták az infografikát, mivel a maximális repülési magasságot (максимальная высота полета) a Rafalenél és a MiG-35-nél véletlen kilométerben adták meg

Szergejék kicsit elszúrták az infografikát, mivel a maximális repülési magasságot (максимальная высота полета) a Rafalenél és a MiG-35-nél véletlen kilométerben adták meg![]()

De rusnya ez a 29-es változat a klasszik 9.12-höz képest.
Értem én a célzást, hogy legyen belőle kép összeállítás, de ami csúnya az csúnyaEz még talán a legszebb kép róla, de szerencsétlen nagyon púpos lett:
![]()

Mekkora a befogadóképessége a 2 F-16-on levő CFT-vel összevetve?Mentségére szóljon, hogy nem kell külön illeszkedő tartály...
F-16 esetén 450 US gal (1700 l) / CFT. Ez kb 1360 kg.Azt látod így hirtelen nem tudom, de azt igen, hogy a gépet még ormótlanabbá tevő új törzs alatti póttartály alig nagyobb keresztmetszet növekedés mellett plusz ~500 liter kapacitással bővült.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..