MiG-31 Foxhound (Mikojan-Gurjevics)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: fishbed
Putyin mai az orosz parlamenthez intézett szokásos év eleji beszédében bejelentette új fegyverek létezést és hadrendbe állítását.
Köztük a Kinzsal hiperszónikus robotrepülőgépet amit MiG-31 ről indítanak:

• Tetszik

Én ehhez csak annyit tudok hozzátenni, hogy ezt az 592-est láttam élőben még a MAKSz-on 2007-ben, meg 2005-ben is. Meg rajtam kívül vagy egymillió másik ember is.

Én ehhez csak annyit tudok hozzátenni, hogy ezt az 592-est láttam élőben még a MAKSz-on 2007-ben, meg 2005-ben is. Meg rajtam kívül vagy egymillió másik ember is.
Fényképek , élmény beszámoló?

Tévedtem, csak 2005-ben láttam.
5774857_f24eeb0f042baa38cce81ab618afba0c_xl.jpg

219621

2007-ben az RSzK MiG 903-asa és egy 60-as oldalszámú BM volt kiállítva.

MAKSZ 2005
H4SS3LDB9yM.jpg

• Tetszik
Ide rakom nem offolom már szét a Pakfa topicot .

http://www.aerotech.hu/newsdetail.p...d_Kinzsal_Iszkander_SS-26_Stone_hiperszonikus

A lényeg amit egyszer már leírtam .

És amit a cikk is említ.
"A MiG-31 Foxhound - Kinzsal párosa megfelel a nemrég elfogadott legfrissebb haderőfejlesztési iránynak is, mely kulcsfontosságú feladatként határozza meg az Iszkander által is (a hagyományos töltetek mellett) hordozható atomfegyverek mobilitásának növelését"

Na lehet az éppen hagyományos is !

Eddig pipa voltam mert mindenre a válasz az iskander vittek aminek korlátozott a hatótávja (500km) .Na oké de ezzel már távolabbról odacsapsz egy gyors géppel.

Ide rakom nem offolom már szét a Pakfa topicot .

http://www.aerotech.hu/newsdetail.php?tdate=2018-03-06&ttitle=Orosz_Légierő_Mig-31_Foxhound_Kinzsal_Iszkander_SS-26_Stone_hiperszonikus

A lényeg amit egyszer már leírtam .

És amit a cikk is említ.
"A MiG-31 Foxhound - Kinzsal párosa megfelel a nemrég elfogadott legfrissebb haderőfejlesztési iránynak is, mely kulcsfontosságú feladatként határozza meg az Iszkander által is (a hagyományos töltetek mellett) hordozható atomfegyverek mobilitásának növelését"

Na lehet az éppen hagyományos is !

Eddig pipa voltam mert mindenre a válasz az iskander vittek aminek korlátozott a hatótávja (500km) .Na oké de ezzel már távolabbról odacsapsz egy gyors géppel.

Ez a lényeg! Nem olyan szar ez, mint aminek elsőre tűnik.;)

• Tetszik
Reactions: gacsat
The interceptor was also attached under the fuselage and was to start at an altitude of 17,000 meters at a speed of 3,000 kilometers per hour, with the carrier carrying out a climb at an angle of 60 degrees.

The interceptor was also attached under the fuselage and was to start at an altitude of 17,000 meters at a speed of 3,000 kilometers per hour, with the carrier carrying out a climb at an angle of 60 degrees.
És ezt ki hiszi el? Ez kb. M2.5. A fegyverzet nélküli csúcssebessége kb. M2.8 a MiG-31-nek...