Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Köztük a Kinzsal hiperszónikus robotrepülőgépet amit MiG-31 ről indítanak:
Kinzsal
Fényképek , élmény beszámoló?
Én ehhez csak annyit tudok hozzátenni, hogy ezt az 592-est láttam élőben még a MAKSz-on 2007-ben, meg 2005-ben is. Meg rajtam kívül vagy egymillió másik ember is.
MAKSZ 2005
Én ehhez csak annyit tudok hozzátenni, hogy ezt az 592-est láttam élőben még a MAKSz-on 2007-ben, meg 2005-ben is. Meg rajtam kívül vagy egymillió másik ember is.
A kék 592-es azért is érdekes BM példány, mert a pilóta kabintetejéről hiányzik a tükör ("visszapillantó").MAKSZ 2005
Ide rakom nem offolom már szét a Pakfa topicot .
http://www.aerotech.hu/newsdetail.php?tdate=2018-03-06&ttitle=Orosz_Légierő_Mig-31_Foxhound_Kinzsal_Iszkander_SS-26_Stone_hiperszonikus
A lényeg amit egyszer már leírtam .
És amit a cikk is említ.
"A MiG-31 Foxhound - Kinzsal párosa megfelel a nemrég elfogadott legfrissebb haderőfejlesztési iránynak is, mely kulcsfontosságú feladatként határozza meg az Iszkander által is (a hagyományos töltetek mellett) hordozható atomfegyverek mobilitásának növelését"
Na lehet az éppen hagyományos is !
Eddig pipa voltam mert mindenre a válasz az iskander vittek aminek korlátozott a hatótávja (500km) .Na oké de ezzel már távolabbról odacsapsz egy gyors géppel.
És ezt ki hiszi el? Ez kb. M2.5. A fegyverzet nélküli csúcssebessége kb. M2.8 a MiG-31-nek...The interceptor was also attached under the fuselage and was to start at an altitude of 17,000 meters at a speed of 3,000 kilometers per hour, with the carrier carrying out a climb at an angle of 60 degrees.