Igen úgy értettem, elég jó meglátásaid voltak, vannak.Szóval te is hiszel a "korlátozott nukis témában"? Oké, ez is főleg hit kérdése, persze ugyanúgy, mint az ellenkezője...
Németország, Olaszország? Putyin anno mondott valamit. Én hiszek neki, mert miért ne?
Szakmabeli? Már úgy érted, katona? Nem vagyok katona.
Minden hit kérdése, bizonyítékunk szerencsére nincs semmire Hirosimán/Nagaszakin kívül, s ne is legyen.
Nanana, Putyó nem azt mondta amúgy, hogy nem fog Németországban, Olaszorszgában, vagy akár Lengyeleknél, Románoknál telibeverni semmit, ami rájuk potenciális veszélyt jelent(nyilván ha ilyet mondana, azonnal körbe is röhögték volna még a félkompetens szakértők is), s csak az USA-t fogja megbüntetni.
NEM, nem figyeltél eléggé: Ő azt mondta, hogy NEHOGY azt gondolja az USA, hogy megúszhatja a provokációt, s érintetlen marad a hátországa úgy mint a II.vh-ban, vagy Vietnam alatt. Beígérte nekik hogy elhamvasztja ŐKET IS, ha megcsinálják a tüzet Európában, s az önmagában NEM védi meg az USA hátországot, hogy Európa felől baszogatják az Oroszokat.
DE egy szóval sem ígért olyat, hogy majd nem bántja az USA/akár NATO csapat összevonásokat, azok felvonulálsi területeit, logisztikai és energetikai hátterét, reptereit stb Európában. Ezek elsődleges célpontok, félreértés ne legyen, s a közelség miatt kb. 20 perccel mi hamarabb dölgenénk meg, mint az amcsik.
Igazán emlékezhetnél arra, mikor pl. a Lengyeleknek - Románoknak konkrétan meg lett mondva köntörfalazás nélkül, hogy azonnal HA engedik magukhoz a területükre az amcsi ASHORE bázisokat, akkor atomtöltetek fognak rájuk nézni. Ez egyértelmű és bármikor bárki által visszakereshető alátámasztása annak, amiről fenntebb írtam.