Én nem ismerem a hely történetét. De maga a hely, ahol reptér maradék van elég kicsi. Már 2003-as GE felvételen sincs semmi nyoma komoly reptérnek.
Mekkora volt ez a reptér fénykorában?
Ismerem, köszönöm, innen linkeltem a GM-et.
Ez már egy régi videó, meg már szerepelt is, de egyrészt az egyik legjobb fényviszonyok mellett lőtte Jevgenyij Topgun, másrészt ezen a videón van pár olyan felszállás, ahol jól kijön az, hogy csökkentett kerótöltéssel a MiG-31-es tolóerő/tömeg aránya is lehet 1:1 közelében. Van pár elég energikus start.

Ez hogy beremegtet ott állva csak a MIG 29 után szabadon azt éreztem hangját illatát hmm ez milyen perverz lehet.Ja, hogy ti a videót hiányoljátok!
Bocsánat!
Mivel ez a jóember igencsak komoly hangrendszerrel rögzíti ezeknek az igencsak komoly fenevadaknak az igencsak erőteljes hangját, így megéri valami komolyabb fülesen "élvezni" a robajt meg a hatalmas kompresszorzajt.
Ez egy nehézsúlyú, páncélozott like.Ja, hogy ti a videót hiányoljátok!
Bocsánat!
Mivel ez a jóember igencsak komoly hangrendszerrel rögzíti ezeknek az igencsak komoly fenevadaknak az igencsak erőteljes hangját, így megéri valami komolyabb fülesen "élvezni" a robajt meg a hatalmas kompresszorzajt.

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..