Azt írják, a "behatoló" teljes sebességgel húzott át az égen, az elfogó meg nem kapott földi segítséget.
Én csak az elsőre írtam, hogy BM! Hogy B, vagy BSz lett modernizálva , azt én ebból a képből nem tudom megállapítani.
Mi lehet az a feketére festett rész az orrkúp mögött?
Mi lehet az a feketére festett rész az orrkúp mögött?
És mik azok a sárga pöttyök benne?A 8TP infrakereső előtti részt matt feketére festik, hogy az érzékelőt ne zavarja meg a törzsről visszaverődő napfény, vagy más zavaró fény / hőforrás. (Mondjuk alul nem tudom, hogy alul ez mennyire indokolt.)
Ugyan az a logika, mint az orr rész felső részén felül, a fülke előtt. Azt azért festik matt feketére, hogy a fémen / festésen megcsillanó napfény ne zavarja a pilótát.
És mik azok a sárga pöttyök benne?
.MiG-31-es megint valami szokatlant tesztel Zsukovszkijban:
![]()
Jaja, valami "szép nagy"/brutális méretű rakétának!Olyan mintha valaminek a tartója lenne. Valami hengeres tárgynak.
Jaja, valami "szép nagy"/brutális méretű rakétának!
MiG-31-es megint valami szokatlant tesztel Zsukovszkijban:
![]()
Mekkora pályamagasságig tervezték ezt a batár cuccot? Az ASM-135 6 méter hosszú sem volt és 0,5 méter átmérőjű 1200 kg induló tömeggel és az jó volt úgy 450-500 km-ig és a továbbfejlesztett változata jó lett volna úgy 2000 km-ig. GPS holdak ellen?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..