A Patreon előfizetők ma már láthatják az új videót.
3 kemény mecénás... nincs még itt az ideje angol nyelvű tartalomgyártásra váltani? (semmi szarkazmus, csak a jószándék beszél belőlem, mert szerintem úgy sokkal több értelme lenne, én a helyedben már dobtam volna a magyar nyelvű profilt, és átnyergeltem volna csak angol tartalomgyártásra, egyszerűen szerintem nem éri meg a fáradságot a magyar nyelvű tartalom - kivéve annyit, hogy a hatékony munkamódszereket a tartalomgyártáshoz kikísérletezed rajta)
Néha, amikor a YT feldob ezt-az, akkor gondolkozok el, hogy bakker teljes gőzzel kéne menni angolul.
Feldobta pont ezt, ami nem volt rég itt is téma.
Csak belehalogattam és fogtam a fejem, akkor csapásmérőket nekiállt vadászgépeknél osztályozni.
Anyám...
És mégis, egy 30k-s csatorna ennyit össze tud kalapozni, úgy, hogy nincs 1 éves és mondjuk úgy, hogy a tartalom olyan, hogy az első videót tőle nézem és pislogok, hogy jaj...
creating Videos
www.patreon.com
Ha én ezt a szintet elérném akár csak 1 éven belül.
Mert maximálian ki merem jelenteni, hogy ennél fényévekkel jobb videót csinálok és nem mindenféle videó bevágással, ami sanszosan nem is jogtiszta...
Én meg rajzolgatom szét belem, hogy ne kötekedjen senki, meg akkor legyen valami stílusa is a csatinak...