T
Törölt tag 4082
Guest
Sztem most picit rosszul közelíted meg. A tematikus oldalakon, beleértve a htkat is viszonylag kevés a műkedvelő. Itt tényleg az a hc közösség van, akiknek felvillana a szeme az SS Great Easterntől stb. De ez egy viszonylag szűk közösség, iszonyatos átfedésekkel, tehát mondjuk nagyon max 10k ember. Vagy még annyi se. És itt ráadásul akarva akaratlanul ezek a videók megjelennek, szövegek, tudásanyag olvasható.Magyarul alig pár helyen lehet reklámozni. Az összes kicsit is témába vágó FB csoportot megkeresve találtam kb. 3-at ahova ki lehet tenni.
Szerintem tényleg megfontolhatod, hogy más, igényes, és népszerű csatornákat megkeresed, hogy nézzék meg, és ha méltónak találják rá, akkor említsék meg, hogy van ilyen.
Mert ezzel széles néptömeget érsz el, akiknek egy szignifikáns része meg is fogja nézni a videóid. Ha még hozzáraksz valami I. vagy II. vhs sztorit mondjuk von Richtenhoffot, vagy lord Fleshartot, akkor sokan ottragadnak. Mert amúgy mindenki szeret mindenhez is érteni, és az anyagod kellőképpen fitoktatható a kocsmában.
De ez tényleg csak ötlet