Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mi lenne, ha a Magyart neveznéd át Militavia Hunra?Nah, az extra tartalom Oszirakhoz lassan elkészül, még a felénél se vagyok talán és már 11 oldal és 10k karakter...
Hátha valaki ettől kedvek kap hozzá.
Más.
Ha lesz angol tartalom- márpedig lesz - akkor most esik le, hogy külön kéne venni a magyartól, mert ha sikeres az angol, akkor a magyar csatorna gyengébb számai csak lehúzzák azt. De akkor mi legyen annak a neve? A magyart nem nevezném át, mert jó az úgy, ahogy van.
Mi lehetne az angol csati neve?
Militavia International
Militavia - Military Aviation & Air defense
Military Aviation & Air defense
Militavia History
Szia! Hol érhetem el a videót? Én magam szívesen támogatom a dolgot ezen a Patreonos lehetőségen. Úgy is ez folyik most minden Youtubos videóból. De ez az első amire azt mondom, hogy erre befizetek. Sok sikert kívánok!Nah, akkor jelen állás szerint a Patreon támogatók számára jövő héten hétfőn már elérhető lesz az új videó.
Ez az Opera Hadművelet. A 2,3 és 4 szintű támogatók 1 héttel korábban láthatják már a videót.Szia! Hol érhetem el a videót? Én magam szívesen támogatom a dolgot ezen a Patreonos lehetőségen. Úgy is ez folyik most minden Youtubos videóból. De ez az első amire azt mondom, hogy erre befizetek. Sok sikert kívánok!
Nem tudom, hogy lehet-e csak úgy átvenezni és nem akarom, mert már ez a brand és ehhez van az intro is. Meg olyan degradáló számomra a "tag".Mi lenne, ha a Magyart neveznéd át Militavia Hunra?
Egyelőre nem tudtam jobban kitalálni nála.Szerintem is a kettes verzió lenne nyerő, az érthető
Ma elvileg elkezdem felvenni a következő videó hanganyagát.Narráció maradhat,érthető,tisztán beszél.
Főzés, mosás,takarítás,stb közben is értelmezhető
Hangoskönyv rulez
?Megosztottam.
Orosz/szovjet haditechnikai eszközök
Orosz/szovjet haditechnikai eszközök. 22 551 ember kedveli · 5931 ember beszél erről. Orosz(szovjet) haditechnikai eszközök. Újdonságok, új haditechnika fejlesztések, aktuális hírek.www.facebook.com
Az első részt kb 2800-an nézték meg.
Munkahelyemen megnéztük kb.120an és semmit nem változott a megtekintés..?
Még én is csak megtekintést, egy számolt értéket látok, de az nem annyi, 6300.
Hogy ez hány embert jelent, lövésem nincs.
Szemét gyíkemberek!Munkahelyemen megnéztük kb.120an és semmit nem változott a megtekintés..
Lehet, hogy nem pontos(sőt biztos) , de én egy megtekintést egy emberként veszem.?
Még én is csak megtekintést, egy számolt értéket látok, de az nem annyi, 6300.
Hogy ez hány embert jelent, lövésem nincs.
Adott időközönként frissít csak a rendszer.Szemét gyíkemberek!
Erősebb szemüveg kell úgy érzem.Vértestarcsa nincsen, Vértesacsa van.
Mert a gyíkemberek nem hagyják!Adott időközönként frissít csak a rendszer.
Erősebb szemüveg kell úgy érzem.