Militavia és a HTKA

Status
Not open for further replies.
...

2021-09-02-12-55-30-Window.jpg

A marketing anyagokban megjelenő 100km feletti hatótáv persze csak a 20km magasan, Mach3-al közeledő célokra igaz csak.
:D

Amik pontosan akkor érnek oda a HMZ csücskébe amikor a rakéta is. Ez nem semmi időzítést kívánna meg egy 120 km -re ellőtt rakétától meg egy Mach3-al közeledő cél tekintetében ... :D:D

A helyzet az, hogy még legalább 1,5-2 (egy hosszú vés egy rövid, vagy két középhosszú) videót lesz angolul.
Utána térhet vissza a magyar csatorna majd valamivel.

Kora délután videópremier várható.
A Gripen videó eddigi tanulsága.
Elképesztő mennyi nagyhangú, személyeskedő érvelése képtelen ember találja meg és kommentel be mindenféle hülyeséget vagy szemetet...
Az olvasói aranyköpések topikot szépen ki lehetne tapétázni velük...

• Tetszik
Reactions: krisss
Elképesztő mennyi nagyhangú, személyeskedő érvelése képtelen ember találja meg és kommentel be mindenféle hülyeséget vagy szemetet...
Készíts nekik egy megvásárolható anyagot tele azokkal a hülyeségekkel amit hallani akarnak, és keress sokat.
Szívesen :D

Akkor ezek szerint a magyarok nem csak a focihoz és a politikához hanem most már a haditechnikához is értenek :-)

Üdv a klubban:) Megyek is böngészni ::)

Akkor ezek szerint a magyarok nem csak a focihoz és a politikához hanem most már a haditechnikához is értenek :)
Pontosítanálak, nem a magyarok, az internet népe mindenhez IS ért. Az ember úgy röhög, hogy közben a vérnyomása az egekben.

Beleolvastam én is a kommentekbe még a megjelenés után, gyorsan abba is hagytam.
Csak az egyik gyöngyszem.
Ez a "Bill Super", és még egy halom nem bírta felfogni az "összehasonlítás" kiindulópontját sem, a sokadik elmondás után sem.
Külön röhej, hogy az életkor firtató bunkózása után milyen "profi" (nedves tiniálom kategória) légiharc forgatókönyveket vázolt fel:D.
13 évesen, az első évad Top Gun elolvasása után már komolyabb elképzeléseim voltak a légiharcról.:rolleyes:

Azért ahogy nézem a kommentek jelentős része pozitív, VISZOINT összefüggést fedeztem fel a kommenetek agyhalottsága és a magyarkodó nickelnevezések között:)))
Túlzottan ne keverd bele légyszi a politikát és a normál nacionalizmust.
A turbó nacionalisták pont úgy, mint a turbó liberálisok, turbó zöldek és az összes szélsőséges, mind jellemzően gyengébb értelmi képességű és/vagy műveletlenebb népek.
Nem csak a magyarok!

Pontosítanálak, nem a magyarok, az internet népe mindenhez IS ért. Az ember úgy röhög, hogy közben a vérnyomása az egekben.

Beleolvastam én is a kommentekbe még a megjelenés után, gyorsan abba is hagytam.

Ez a "Bill Super", és még egy halom nem bírta felfogni az "összehasonlítás" kiindulópontját sem, a sokadik elmondás után sem.
Külön röhej, hogy az életkor firtató bunkózása után milyen "profi" (nedves tiniálom kategória) légiharc forgatókönyveket vázolt fel:D.
13 évesen, az első évad Top Gun elolvasása után már komolyabb elképzeléseim voltak a légiharcról.:rolleyes:
Már nem vicces amit előad, szétspammeli a levelesládát a hülyeségével, szóval kivágtam azt a marhát is.
Eddig senkit nem vágtam ki, de most 1,5 nap alatt 3 ember is elérte ezt.

Status
Not open for further replies.