Militavia és a HTKA

Status
Not open for further replies.
Az 2. angol videó amúgy majdnem kész, az A-10 videó angol változata.
Érdemes lesz a magyarhoz mérni, azért igencsak eltér vizuálisan és van egy olyan része, ami a magyarból teljesen kimaradt.

Csak, hogy lássátok mekkora formátum...

pMyaVSp.png

Arra azért figyelj, hogy pm/e-mail megosztása az levéltitok megsértése. Ebbe jogosan bele tudna kötni - persze, ha csak nem adta hozzájárulását annak megosztására.

Abszolút Neked adok igazat az egyebekkel kapcsolatban, de ilyen miatt ne üsd meg a bokádat. Nem éri meg ...

Rászántam egy félórát a kommentek böngészésére és ilyenkor mindig arra jutok, hogy kellemesebb hely lenne a világ internet nélkül...
Addig a hülyékről csak a közvetlen környezetük tudta, hogy hülyék és csak nekik kellett elviselni őket....

Rászántam egy félórát a kommentek böngészésére és ilyenkor mindig arra jutok, hogy kellemesebb hely lenne a világ internet nélkül...
Addig a hülyékről csak a közvetlen környezetük tudta, hogy hülyék és csak nekik kellett elviselni őket....
Van azért jó oldala is,hiszen itt az ember gombokért juthat információkhoz és "kincset érő" ötletekhez:-)

Érdekesek voltak a kommentek, amúgy meg lehet kérdezni, hogy a lazur rendszerről nem tervezel esetleg videót?

Érdekesek voltak a kommentek, amúgy meg lehet kérdezni, hogy a lazur rendszerről nem tervezel esetleg videót?
Már mint úgy gondolod, hogy a kommentek egy része pszichiátriai kórtörténet szempontjából érdekes:).Mert, hogy épelméjű ember nem hord össze pl méteres pontosságú Scudos atomtöltetes öböl háborús zagyvaságot az fix...

• Tetszik
Reactions: molnibalage
Megnéztem ma egy statot, ami eddig nem jutott eszembe.
Az Oszirak videó feltöltése óta történt az összes csatorna megtekintés 87 (!!) százaléka és feliratkozók 82%-a is ezek után érkezett.
Durva. Ez a két videó adja a teljes megtekintések kb. 64-65%-át.

Megnéztem ma egy statot, ami eddig nem jutott eszembe.
Az Oszirak videó feltöltése óta történt az összes csatorna megtekintés 87 (!!) százaléka és feliratkozók 82%-a is ezek után érkezett.
Durva. Ez a két videó adja a teljes megtekintések kb. 64-65%-át.
Jól mutatja, hogy mi érdekli a népeket. A harccselekmény nagyon a technika bemutatása meg annyira nem nagyon.

• Tetszik
Reactions: Wilson
Jól mutatja, hogy mi érdekli a népeket. A harccselekmény nagyon a technika bemutatása meg annyira nem nagyon.
A legsikeresebb videó a Fulcrum kontra Gripen, ami technika bemutatása...
A videó technikai mélysége és hossza az, ami elriasztó lehet és az, ha nem magyar viszonylatú, akkor az is úgy tűnik nem számít nagy érdeklődésre.
Hiába volt magyar része a Dvina videónak, a többség odáig el sem jutott.

A legsikeresebb videó a Fulcrum kontra Gripen, ami technika bemutatása...
A videó technikai mélysége és hossza az, ami elriasztó lehet és az, ha nem magyar viszonylatú, akkor az is úgy tűnik nem számít nagy érdeklődésre.
Hiába volt magyar része a Dvina videónak, a többség odáig el sem jutott.
Csakba Gripeneset nem néztem meg.

Az oszrikaos videó legrövidebb része meg pont a harcccselekmény része volt.
Előtte a miért és hogyan volt magyarázva.
De az nem csak a levegőben lógott, hanem kellett az egész megértéséhez. Ha Dvinas videót követte volna egy B2 lelövés es ha lesz KUB-os amit követne egy F-16 lelövés az teljesen mas lenne. De az lenne a legjobb, ha egy kétrészes videó lenne de nem igy, hogy első rész technika masodik harc hanem kicsit vegyesen.

• Tetszik
Reactions: Filter and Wilson
De az nem csak a levegőben lógott, hanem kellett az egész megértéséhez. Ha Dvinas videót követte volna egy B2 lelövés
Soha nem lőttek le abból egyet sem...
es ha lesz KUB-os amit követne egy F-16 lelövés
Ebből csak egy jut eszembe...
De az lenne a legjobb, ha egy kétrészes videó lenne de nem igy, hogy első rész technika masodik harc hanem kicsit vegyesen.
A harc rész megértéséhez kellett a technika is. Az első rész hosszát nézd meg így is...

A Volhovnál is a rendszer tragédiája az, hogy nagysebességű nem manőverező és zavaró cél ellen volt istenkirály.
Csak ilyet gyak. nem látott karrierje során, hanem pont azokra lövöldözött, mint a Dvina. Harcászati gépekre. Ezért nem is tudott lényegesen eredményesebb lenni.

Egy nagysebességű céllal találkozott, ami ellen meg annak sem volt igazi sansza, az SR-71.
Tehát sajnos a Volhovnál is kevés eredményről lehet beszélni számszerűleg és inkább arról, hogy miért nem ment neki.

A szovjet légvédelemi technika nagy sikere kevesebb, mint 1 évvel a Lin II után volt. Utána már nem nagyon sehol...
Mire ide elér a széria...

Holnap elvileg a támogatók már láthatják az új videót.
Könnyed és rövid lesz ez.
Az utána következő nem.

Egyes témák esetén hajlandó vagyok engedni a mélységből, de a légvédelemnél nem.
Meguntam a n+1-dik felszínes semmitmondó videót.
Megmutatom olyan mélységében a lektorokkal együtt a rendszereket úgy, hogy értsék a miért és hogyan alapjait, mert amit a légvédelemnél tanul, az hasznos lesz majd máshol is.

Soha nem lőttek le abból egyet sem...

Ebből csak egy jut eszembe...

A harc rész megértéséhez kellett a technika is. Az első rész hosszát nézd meg így is...

A Volhovnál is a rendszer tragédiája az, hogy nagysebességű nem manőverező és zavaró cél ellen volt istenkirály.
Csak ilyet gyak. nem látott karrierje során, hanem pont azokra lövöldözött, mint a Dvina. Harcászati gépekre. Ezért nem is tudott lényegesen eredményesebb lenni.

Egy nagysebességű céllal találkozott, ami ellen meg annak sem volt igazi sansza, az SR-71.
Tehát sajnos a Volhovnál is kevés eredményről lehet beszélni számszerűleg és inkább arról, hogy miért nem ment neki.

A szovjet légvédelemi technika nagy sikere kevesebb, mint 1 évvel a Lin II után volt. Utána már nem nagyon sehol...
Mire ide elér a széria...

Holnap elvileg a támogatók már láthatják az új videót.
Könnyed és rövid lesz ez.
Az utána következő nem.

Egyes témák esetén hajlandó vagyok engedni a mélységből, de a légvédelemnél nem.
Meguntam a n+1-dik felszínes semmitmondó videót.
Megmutatom olyan mélységében a lektorokkal együtt a rendszereket úgy, hogy értsék a miért és hogyan alapjait, mert amit a légvédelemnél tanul, az hasznos lesz majd máshol is.
Perszehogy nem! -117-et akartam írni...
Nem is írtam sehol, hogy halomra mészarolták KUB-bal az F-16-okat.
Azt sem írtam most, hogy engedj bármiből is. Azt irtam, hog, a szaraz technikai rész sokkal közönségbarátabbá tehető, ha kötöd harccselekményhez. Erre volt példa a Dvina vs F-117 és a KUB vs. F-16.

Perszehogy nem! -117-et akartam írni...
Nem is írtam sehol, hogy halomra mészarolták KUB-bal az F-16-okat.
Azt sem írtam most, hogy engedj bármiből is. Azt irtam, hog, a szaraz technikai rész sokkal közönségbarátabbá tehető, ha kötöd harccselekményhez. Erre volt példa a Dvina vs F-117 és a KUB vs. F-16.
Sajnos a harccselekmények bemutatásával több probléma lehet.
Az általános fő faktorok bemutatása célravezetőbb, mint egyetlen eset bemutatása, amiből tévútra lehet jutni és végtelenbe extrapolálni.
Be lehet őket mutatni, csak aztán sok ember a fától nem látja az erdőt...
Vagy csak nem akarja látni...
Ezt a Gripen videó kommentjei is megmutatták.

Ezen felül sok konkrét cselekményt be sem lehet mutatni, mert számszerűleg nem sok ismert.
Annyira meg tényleg kevés, hogy értékelhető térképet / animációt tegyél mellé.

Nekem meg nem célom az n+1 semmitmondó szutyok csatornákhoz csatlakozni.
Amiről nem lehet érdemben beszélni önmagában vagy csontig lerágott téma, akkor a csatorna nem fogja.
Pl. önmagában nem fog a Black Buckkal foglalkozni, hanem inkább kontextusban más is mellé téve.
stb

18:45-től, ami a magyarból anno kimaradt.
Grafikailag ez azért sokkal a magyar felett van...
Ennyit tanultam 9 hónap alatt.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Status
Not open for further replies.