Mirage III / Mirage 5 (Dassault,Franciaország) / Nesher, Dagger (IAI,Izrael)

Nagy-Britannia kalifátus lesz, Izraelben többségben lesznek a palesztinok, Párizsban több a mecset, mint a templom, a jó öreg hollandusokról nem is beszélek, ők már HOZZÁNK menekülnek.... Dél-Amerika feljövőben van és - még - keresztény. Nem véletlen, hogy a pápa is argentin.... A Falklandokat pedig..... nem lesz háború.... Ötven év múlva a Londoni Imám eladja Argentinának búzáért.....

No igen, biztosan tudni csak a próbafúrások után lehetett. De már évtizedek óta sejtették, és az argentin partok közelében bányászták /bányásszák/ is....
Csak ott kevés van....

Tehát a '82-es háborút sem véletlenül vívták...!!!

Az első mondat végén szerintem a "szerintem" szó felesleges, meg így értelmetlen is. Szerintem :)
http://kepfeltoltes.hu/140325/KFIR_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

A kerdes az igazan erdekes kerdes az az hogy mit tartalmaz a fegyvercsomag a gepekhez.

Es mondjuk kapnak e esetleg egy ket JAM podot .

GABRIEL ASM, es legiutantoltoltesi kepesseg, es precizios csapasmero kepessg.

Az a negy Typhoon nem lesz eleg , mert igy csak ulo celpontok a repteren.

Mii Link16? Úgy tudom, az egy elavult rendszer, és csak oda jó, ahol a többi cucc is ilyen.

Hát.Hát. 768 km 2x1300 l pótossal...Végig sasoltam az elődöket,rokonokat és ez jóval kisebb. Az ami hajtómű talán elvette a helyet az üzemanyagtól? Meg a fogyasztása is több lehet.
Hát mindegy, ettől még bevállhat, bár az argentínoknál a hatótávolság lényeges szempont lehet.

Ukrán, vagy bélarusz Szu27esek lennének a nekik való repülők.

Dassault_Mirage_50_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Mirage 50

Oh, végül is előbb-utóbb meg fognak jelenni a piacon az AESA radaros Mig-21-esek is...

De miért nem vettek az izraeli F-16A készletekből, vagy orosz gépeket, vagy bármit, ami fiatalabb mint a nyugdíjas tábornokjaik?