A gêpágyú az Oerlikon eredetileg...
Mindkettő RM már jó ideje, azaz saját.elvileg a radar meg az optika is!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A gêpágyú az Oerlikon eredetileg...
Mindkettő RM már jó ideje, azaz saját.elvileg a radar meg az optika is!
Ezen már úgy néz ki a 4-es Mistral indító van - sztem mi tornyunk is nagymértékben ilyen lesz...
Kettőt látok rajta, az meg édes kevés.Ezen már úgy néz ki a 4-es Mistral indító van - sztem mi tornyunk is nagymértékben ilyen lesz...
Bár a cikk szövegében kettőt írnak - csak akkor minek lóg ki?
Itt valami nem kerek...
csak hogy rengeteg hely van abban a toronyban, szóval sztem ez egy 4 rakétás indító, de csak a felső sor látszik ki.Kettőt látok rajta, az meg édes kevés.
Ez még mindig csak egy "műanyag makett"-nek tűnik, de majd hétvégén megnézem közelebbről is...Kettőt látok rajta, az meg édes kevés.
Na akkor a képek alapján szerintem mindenkinek egyértelmű hogy mi hogy van... talán még annyit fűznék hozzá hogy a "radar" hosszabb oldala kb. 55 cm.
Rheinmetall shows Skyranger 35 anti-aircraft gun system on Leopard 1 chassisSkyranger leo alvázon
Could Rheinmetall's new hybrid vehicle replace the Gepard 1A2 anti-aircraft gun?
Could Rheinmetall's new hybrid vehicle replace the Gepard 1A2 anti-aircraft gun?www.armyrecognition.com
Mert mi van?Na akkor a képek alapján szerintem mindenkinek egyértelmű hogy mi hogy van...
saját mérés?talán még annyit fűznék hozzá hogy a "radar" hosszabb oldala kb. 55 cm.
Érdekes hogy ennek csak két rakétája van mikor rengeteg hely van még ott.
A rakéta nem terheli az alvázat töredéknyire sem indításkor, mint a gépágyú amikor lő.Érdekes hogy ennek csak két rakétája van mikor rengeteg hely van még ott.
Valszeg ez a gyenge 6x6-os alváz miatt van...remélem a mién 4-es indítót kap!
az lehet de lehet hogy az indító szerkezet 2x-3x olyan nehéz lenne. Arról volt hír hogy az osztrákok egy könnyített tornyot fognak kapni, mert a Pandur gyenge ehhez a toronyhoz.A rakéta nem terheli az alvázat töredéknyire sem indításkor, mint a gépágyú amikor lő.
A panduros verzió asszem lvl2-es ballisztikai védelemmel van csak. Annyira nem bírja az alvázA rakéta nem terheli az alvázat töredéknyire sem indításkor, mint a gépágyú amikor lő.