Csak ki kell fizetni. Nem nehéz.Milyen nehéz lehet integrálni a Skyrangert a Lynxbe. Van valami, amiben ezek a németek nem lusták ?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Csak ki kell fizetni. Nem nehéz.Milyen nehéz lehet integrálni a Skyrangert a Lynxbe. Van valami, amiben ezek a németek nem lusták ?
Mondjuk hogy nyíljon a vezető búvónyílás ajtaja.milyen alapokon változtattunk mit olvastál erről?
Azt hittem valami új infod van valami komoly problémával.Mondjuk hogy nyíljon a vezető búvónyílás ajtaja.
Mondtam nem tudok semmitAzt hittem valami új infod van valami komoly problémával.
A 250 kilogrammos tömeg korlát van a légvédelmi rakétákra a Skyranger 30, egy Mistral rakéta 20 kg.Remélem hogy kettő helyett négy rakéta kerül rá: simán ráférne két sorban két rakéta elrendezésben.
"WADAN KORMAR RÉSZVÉTEL A SKYRANGER LÉGICSATA VÉDELMI MOBIL RENDSZER BEMUTATÓJÁN. Kormar Dispensary (Jakarta). A tengerészgyalogság parancsnok-helyettese, TNI (Mar) Endi Supardi dandártábornok, S.E., M.M., M.Tr.Opsla., CHRMP., CRMP. A tervezési asszisztens (Asrena) kíséretében a tengerészgyalogság parancsnoka, Dede Harsana, S.A.P. tengerészgyalogos ezredes részt vett a PT-vel együttműködve a 30 mm-es Skyranger Air Assault Counter Mobile System bemutatóján. Az OCWSB Pratama Indonesia, a Graha Adhya Wicaksana Building Naval Research and Development Service-ben (Dislitbangal) Jl. Fatmawati Kórház, Pondok Labu, Dél-Jakarta, csütörtök (2023.03.02). A Tengerészeti Kutatási és Fejlesztési Szolgálat (Kadislitbangal) vezetője DR. TNI első admirális. Taufik Arief S.T., M.M., CHRMP., CSBA, mint az előadás vezetője nyitotta meg az eseményt, mondván: "Ebben az előadásban azt reméljük, hogy minden alkatrésznek és elemnek meg kell értenie a Skyranger mobilrendszer elemét elemenként, hogy annak használata során és későbbi kijelölése is képes lesz elérni a célt, különösen később a tengerészgyalogság, mint leszállóerő közvetlen felhasználása”. A rendezvény folytatásaként a Skyranger Mobile System ismertetése zajlott a prezentációs csapattól, ahol az előadást követően a Mobil rendszerrel kapcsolatos kérdések-felelek beszélgetésre került sor, amelyre Teguh Prasetyo S.T., okl. , Wadan Kormar és Asrena Dankormar, valamint a Pasmar Officers 1, 2 és 3 képviselői a Video Converence segítségével. Az előadást követően a Kutató-Fejlesztési Központ vezetője köszönetnyilvánítással és csoportkép készítésével zárta a rendezvényt. Az eseményen jelen volt a vezérkari főnök helyettes vezérkari főnöke, TNI Endarto Pantja Irianto első admirális, S.T., M.T, a PT OCWSB Pratama Indonesia igazgatója és a csapat, a főhadiszállási tisztek, a Dislitbangal tisztek és a Kormar tisztek."
Így is lehet a testet alacsonyabbra venni. A deszant miatt magas.
Az igényli a helyet.Mondjuk akkor én a Skyrangert is ebbe az alacsonyabb hullba kérném - a Lynxé helyett.
A kezszem itt is 3 fő, mint egy tanknál, nem? 1 sofőr meg 2 toronyoperátor.Az igényli a helyet.
A torony távirányítású, nem ül benne senki!A kezszem itt is 3 fő, mint egy tanknál, nem? 1 sofőr meg 2 toronyoperátor.
Ès mi hiszünk Papinak?A Skyrangereket Ukrajnába küldték éles tesztre - jelentette be Papperger egy interjúban!
Részletek itt:
Neue Superwaffe im Ukraine-Krieg: Rheinmetall lässt Skyranger in Ukraine testen
Russische Kamikazedrohnen sind eine Herausforderung für die Luftabwehr im Ukraine-Krieg. Eine Superwaffe von Rheinmetall, der Skyranger, soll helfen.www-merkur-de.translate.goog
Szerintem ebben azért lehet valami:Ès mi hiszünk Papinak?
Azèrt majd rakd be ha látsz olyan videót ahol ukrajnában használjak.Szerintem ebben azért lehet valami:
Azért ez más kategória mint, hogy miből mennyir fog az RM gyártani tegnapra - azt még az életben nem találta el Papperger szerintem...
- Lőtéren sokszor kipróbált, közel kész rendszer - a 35 mm-es Skyrnager mindenképp, de a 30-ast sem először sütik majd el Ukrajnában...
- K. jó marketing, hogy "Ukrajnában tesztelve"
- Ha beválik, lehet hogy az ukránok rendelnek belőle a Gepard mellé valamennyit EU/USA kontójára
Szerintem nem a frontvonalba teszik: Shahed drónokra és CM-ekre vadászik majd a hátországban.Azèrt majd rakd be ha látsz olyan videót ahol ukrajnában használjak.
Vagy ha lessz kilőtt pèldány.
Másrèszt mint minden ilyenszintű fegyvernèl, itt is rendszerbe kell gondolkodni.
Ha 1-2 db-ot átküldenek, az kicsit felemás.
De kíváncsi vagyok.
Bár gondolom ha szarul szerepel, úgysem tudjuk meg.
Ha jól szerepel,úgysem tudjuk meg.
Akárhogy szerepel, a faszsetudja mi mit tudunk meg. Ès az igaz e.
Ezek baszus mindent megvesznek amit mi szeretnénk! Sebaj még piackutatunk! Az nem kerül pénzbe!A Dánok skyranger 30 mellet döntöttek Piranha 5 alvázon!
"Az FMI vezetője, Kim Jesper Jørgensen altábornagy a Skyranger kiválasztásával kapcsolatban azt mondja:
Örülök, hogy a Skyranger választásával a legmodernebb légvédelmi rendszert szerezzük be a hadsereg számára. Ugyanakkor más országok, köztük Németország is szeretné megvásárolni a Skyrangert, így tudunk majd együttműködni másokkal országok kiképzéséről, lőszereiről, pótalkatrészeiről és a rendszer folyamatos frissítéséről. A következő lépés a rendszerbe beépítendő légvédelmi rakéta kiválasztása.""