A szögben vannak fotózva a dolgok így szinte lehetetlen pontosan mérni. Ha nem lennének ennyire messze egymástól oldal arányok (pl az S3 is csak 1,6x lenne, az meg ugye S2 1,44) akkor én sem merném nagy valószínűséggel állítani, hogy ez S3, de szerintem az.A Boxer többi mérete alapján teljesen biztos hogy az a panel nincs 106 cm széles. Ha láttál már élőben Boxert, akkor pl. a kerékátmérőhöz is tudnál viszonyítani...
Majd hátha kiderül egy közleményből egyszer...
Egyébként méricskéléseim alapján a Skyranger 35 tornyon pl. S2-es van, de abból 4 darab. Szóval ha itt a Skyranger 30-asnál elég 3 is, akkor valószínű hogy ez a nagyobb/fejlettebb vátlozat lehet.
A régi 5 paneles Skyranger-30 toronynál mondták hogy 90 fokban lát a radar, ezért kellett 5 belőlük. A oldal arányok alapján S1 lehet, ami logikus mert 3 éve még csak ez volt elérhető, mint az AMMR első modellje. Az új nagyobb radar ezek szerint 120 fokban lát. Utána is olvastam, hogy nagyjából 120 fok az AESA-radarpanelek látószögének limitje, szóval reális, hogy tud ennyit a nagyobb S3 és elég 3 darab is.
Tényszerűen meg egyszer csak majd kiderül. Lesz idén pár nagyobb AirShow meg kiállítás: talán oda is kiviszik és lesz róla több infó...