Komolyan mondom dudi, leolvad tőled az ember agya...
Ebből hol tudtuk meg végre, hogy akkor az első veretes kijelentésed miből táplálkozik...?
- Eddig végig arról volt szó, hogy te kijelentetted fene nagy magabiztossággal, hogy nincs elég CVN a konvojok kíséretére...
- Soha nem mondtad meg, hogy milyen konvoj menne, honnan, hova, mivel és minek...
- Felrajzoltam a két fő helyszínt, ahol ez egyáltalán szóba jöhet...
- Majd erre leírod, hogy Kínának el kell foglalnia Tajvant...
Te nagyon nem értesz engem.Szerinted az általad felrajzolt csendes-óceáni helyszínre hogy jutna el a hadianyag az amerikai erőkhöz?Vagy Japánba (aki a vh-óta változatlanul nem rendelkezik semmilyen háborúhoz kellő stratégia nyersanyaglelőhellyel)?Hajóval az amerikai kontinensről.Ebből azért eléggé következik,hogy,honnan mennének a konvojok hová.
Szerintem ez eléggé egyértelműen megadja,hogy milyen konvoly menne és hová és miért:
"A harc Kína ellen a Nyugat Csendes-óceánon folyna(így képzeli az USA).Ez mindenképpen azt igényli,hogy ott folyamatos jelenlét legyen földön vízen és levegőben is.A nagy hordozócsoportok köszönik szépen elvannak a saját logisztikai hajóikkal,nekik nem kell ilyenfajta támogatás.Ellenben a szigeteken lévő támaszopntoknak(legyen az légierő,Marines vagy ARMY) nagyon kell a folyamatos utánpótlás amit csak hajóval tudsz megoldani ésszerű keretek közt."