Ez az egyik hátránya, hogy nem. Az Onix igen.Ezek indíthatók szárazföldi célpontok ellen ?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez az egyik hátránya, hogy nem. Az Onix igen.Ezek indíthatók szárazföldi célpontok ellen ?
Épp a szovjet fegyverek lecserésére hirdették az állami fegyverbeszerzési programokat 2011-2020, 2018-2027. Ez miatt ma a szovjet fegyverek aránya lecsökkent 50%-ra.(a szárazföldi haderő miatt-ahol még a szovjet fegyverek aránya50% fölött van) . Egyes fegyvernemek, mint a stratégiai rakétás erők vagy a légierő, légvédelmi erők közelítenek a teljes cseréhez. Tehát 100%ban új fegyverekkel rendelkeznek hamarosan.A H-53 is szovjet... Az orosz haderő fegyvereinek a 90% szovjet eredetű...
Kevered a szovjet fegyvert meg a szovjet eredetű fegyvert. Pl a szárazföldi haderőnemnél elvétve van nem szovjet eredetű fegyver.Épp a szovjet fegyverek lecserésére hirdették az állami fegyverbeszerzési programokat 2011-2020, 2018-2027. Ez miatt ma a szovjet fegyverek aránya lecsökkent 50%-ra.(a szárazföldi haderő miatt-ahol még a szovjet fegyverek aránya50% fölött van) . Egyes fegyvernemek, mint a stratégiai rakétás erők vagy a légierő, légvédelmi erők közelítenek a teljes cseréhez. Tehát 100%ban új fegyverekkel rendelkeznek hamarosan.
Csoda, hogy rendbe tudják hozni, bár 5 év alatt 2 újat építenek szóval én kizártnak tartom.Tegnap olvastam hohy a leégett kovettnak 5 év kell hogy rendbe hozzák !
Szerintem kuka. Valaki "nagyot alkotott", kíváncsi lennék a fejleményekre.Tegnap olvastam hohy a leégett kovettnak 5 év kell hogy rendbe hozzák !
2026-ra készül el, ami, ha hozzáteszem , hogy már 8 éve épül k. hosszú idő, 13 év alatt megépítenek a Szevmasban 4 atomtengeralattjárót.Tegnap olvastam hohy a leégett kovettnak 5 év kell hogy rendbe hozzák !
Vigyázat!Kevered a szovjet fegyvert meg a szovjet eredetű fegyvert. Pl a szárazföldi haderőnemnél elvétve van nem szovjet eredetű fegyver.
Már átnézte egy kárfelmérő bizottság a korvettet. A hajó újjáépíthető, mivel a törzse nem károsult csak a felépítmény .Szerintem kuka. Valaki "nagyot alkotott", kíváncsi lennék a fejleményekre.
Ízlelgesd a kifejezést: szovjet eredetű. Oroszul sajnos nem tudok, úgy hátha értenéd.Vigyázat!
Ami a SZU-ban készült -tehát a SZU felbomlásáig(1991 december) az szovjet fegyver. 1991 után gyártott fegyver már új orosz fegyver. Ide tartoznak a modernizált szovjet fegyverek is.
Értem, csak te nem érted.Ízlelgesd a kifejezést: szovjet eredetű. Oroszul sajnos nem tudok, úgy hátha értenéd.
Mert ezt jeleti az eredetű.Dudi, a Szovjetunió létezésekor kifejlesztett fegyverek egyenesági továbbfejlesztéseit érti szovjet eredetű alatt.
Mi a szart barkácsolhatnak a ruszkik 6-8 évig gazdaságosan pl. egy korvetten? a USS Nimitz 8 évig épült, az osztály utolsó hajója (CVN-77) meg 6 évig. Pöttyet nagyobbak voltak.. Persze Rewell makettnél soha nem jutottam tovább a témábanMár átnézte egy kárfelmérő bizottság a korvettet. A hajó újjáépíthető, mivel a törzse nem károsult csak a felépítmény .
Értem én. A szovjet T-72b továbbfejlesztése T72B3M-re. Viszont ez már az állami fegyverbeszerzési program keretében új fegyvernek számít.Dudi, a Szovjetunió létezésekor kifejlesztett fegyverek egyenesági továbbfejlesztéseit érti szovjet eredetű alatt.
Pénz.Mi a szart barkácsolhatnak a ruszkik 6-8 évig gazdaságosan pl. egy korvetten? a USS Nimitz 8 évig épült, az osztály utolsó hajója (CVN-77) meg 6 évig. Pöttyet nagyobbak voltak.. Persze Rewell makettnél soha nem jutottam tovább a témában![]()
Ez aztán a duma...Értem én. A szovjet T-72b továbbfejlesztése T72B3M-re. Viszont ez már az állami fegyverbeszerzési program keretében új fegyvernek számít.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..