Vaszilij Trusin
![]()
69-ben …még egy Lego-t se tudsz összerakni te…arról a szakkörről is kirúgtak tehetség hiánya miatt..ez milyen ladik is lesz ha elkészül úgy 2070 körül? vagy most bontják?

69-ben …még egy Lego-t se tudsz összerakni te…arról a szakkörről is kirúgtak tehetség hiánya miatt..![]()
Ejnye, ilyet nem tudni! Nem egyszer írtam róla... Gúgli a barátod.ez milyen ladik is lesz ha elkészül úgy 2070 körül? vagy most bontják?
Válaszolnék konkrétan is ha nincs a kérdésedben gúnyolódás...Ejnye, ilyet nem tudni! Nem egyszer írtam róla... Gúgli a barátod.Válaszolnék konkrétan is ha nincs a kérdésedben gúnyolódás...
Ezt a hajót csak 2019-ben kezdték építeni...nem lenne ha egy hajót nem ezer évig építenének, nézd csak meg az elképzelt helikopterhordozókat a Mistralok helyett, 2020-2028,2029. 8 9 éve? komolyan?
K-157 Vepr megérkezett a Balti-tengerre. Kapott német kíséretet is.Az idei haditengerészeti parádén, július 31-én először vesz részt a Jaszeny-osztály. Idén a K-560 Szeverodvinszk is résztvevő lesz. Mellette a K-157 Vepr, Ivan Gren partraszálló, Admiral Gorskov fregatt az Északi flottától.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..