Balázs, erre dióhéjban: Nyilván valóan LEÍRTAM én is, hogy sanszosan nem 100% igaz, amit állít. A wikit bárki szerkesztheti, igaz, ezért is írtam oda, hogy fél percet foglalkoztam, első ami bejött rajta, az az, hogy akadémikus, phd védelmi analítikus, DE ÉN NEM ismerem, nem barátom, vagy igaz, vagy nem. Többnyire azért a címek igazak szoktak lenni, egy embernél. Innentől ha ezek a tudományos fokozatok igazak, akkor AKÁR TE is lehetnél ilyen szakértő, ahogy ezekből a szakterületekből akadémikus szintet elérsz, mint pl. a védelmi analítika, és Dr. PhD Molnár Balázs leszel, mint a hadtudományok doktora. Addig azért nem. Ezek szerintem azért evidensek. Nyílt levelet tudok írni én is. Sanszos még az is, hogy nem kevés üzleti kört bánt pl. az az írása, amit közölt, talán lehet hogy valaki(kiknek) még anyagilag is érdekében áll ezt az embert hiteltelennek beállítani?! Google kereső felajánlás kb. mint a Wikipedia, hitelesség szempontjából, nálam, nem több. Röhög rajta Kővári is, meg Zord is... Jó, erre meg tényleg azt tudom mondani, nagy flame wart nem akarok indítani, hogy láttam már csodát mindkettőtől leírva... Végül, megismétlem, TUDOM én is, hogy sok feltételezésbe bocsátkozik, néha olyan adatot kezel tényszerűen, ami gyanúsan nem is állhatott rendelkezésére, de Balázs, ezért te Bohócozod, s amikor hasonlóval szembesítelek téged, pl. Mig-21 vs F-15 ből "extrapolálsz a végtelenbe", s állapítod meg hogy nincs esélye a "másodvonalas Rus légierőnek bármilyen Amraam shooter légierővel szemben", akkor meg felháborodsz, de igen szépen. Hát most akkor hogy van ez? Ha Kopp csinál ilyet, akkor Carlo Kopp idiot, ha TE akkor az tutiság?