Szerintem ez egy új fejlesztésű 57mm gépágyú, a formájából ítélve.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hány 57 van már évek óta kiállításon ? Mennyit láttunk ukránba?Szerintem ez egy új fejlesztésű 57mm gépágyú, a formájából ítélve.
Ha nincs pénzed egy új kocsira, kénytelen vagy a régit használni,még ha sokba is kerül a karbantartása.Ez nagyon szépen hangzik,de gondolkodj egy kicsit. Nyilván pénzbe kerül a régi technika fenntartása is,de a példánál maradva,ha pl. a görögök többszáz harckocsit szeretnének lecserélni az dollármilliárdokat vinne el,amit pár év alatt ki kell fizetni. Egy végtelenül kicentizett költségvetésből azt honnan rántod elő hirtelen,úgy,hogy közben millió más dologra is költeni kell? De ez ugyanúgy áll a törökökre,oroszokra is. Mivel a pénz igencsak véges az egyetlen megoldás kb. az lenne ha belemennének egy radikálisabb darabszám csökkentésbe,de ezt lathatóan egyik említett ország sem szeretné meglépni.
Nem tudom, hogy mennyi cég fejleszt? Lőszer van hozzájuk bőven, hogy melyik a legjobb, illetve melyik lesz a befutó, majd valaki megszakérti. Sz-60, ZSzu-57-2 még van használatban több országban, bár nálunk már régen kivonták őket. Az Sz-60/RPK-1 ütegre még 1987-ben volt képzés a főiskolán.Hány 57 van már évek óta kiállításon ? Mennyit láttunk ukránba?
Na mennyi? Egy dolog a fejlesztés és egy másik dolog a rendszeresítés. Igazából az látszik, hogy foglalkoznak vele, mert látnak benne fantáziát. Viszont látszik, hogy a Te fantáziád elég szegényes.57mm cucc lassan 6 évvel korábban !! mennyi van most szolgálatban ?
Azt hiszem nem akarod èrteni Ronit.Na mennyi? Egy dolog a fejlesztés és egy másik dolog a rendszeresítés. Igazából az látszik, hogy foglalkoznak vele, mert látnak benne fantáziát. Viszont látszik, hogy a Te fantáziád elég szegényes.
Persze hogy foglalkoznak vele hiszen abból élnek. Meg felveszik a jo kis állami támogatást amiből majd kiderul hogy végig loptak azért nincs sehol mint a boomerang /kurganec és az altius dronnal. És kik szopnak emiatt? Az ukránba bmp1-sek mögé szaladgáló orosz kiskatonak. 6 éve nem megy egy 57 mm ágyú akkor mit akarunk egy tgp fejlesztéssel?látszik, hogy foglalkoznak vele,
Ha van 136 Armata, azok miért nincsenek Ukrajnában? Nem az az igazi poligon?Azt hiszem nem akarod èrteni Ronit.
Ugye arról beszèl a nagy tervek T14 / T15 / Bumeráng hány ève csak terv?
Pedig felvonulnak.
A nyugatnak rettegni kell tőlük.
Előbb lessz nekünk 8 8 hibrid nagy számban mint ezeknek a fantáziákból normál darabszám.
Miközben a magáncég Kronstadtot szét szívatták, mert onnan nem tudtak lopni. Most meg Iránból kell venni a drónokat.Persze hogy foglalkoznak vele hiszen abból élnek. Meg felveszik a jo kis állami támogatást amiből majd kiderul hogy végig loptak azért nincs sehol mint a boomerang /kurganec és az altius dronnal. És kik szopnak emiatt? Az ukránba bmp1-sek mögé szaladgáló orosz kiskatonak. 6 éve nem megy egy 57 mm ágyú akkor mit akarunk egy tgp fejlesztéssel?
Van ennyi? Most meg leptél. T-14 + T-90M kombó. Már volt régebben szó, hogy vegyesen fogják alkalmazni őket. Először a T-90M gyártást kell felfuttatni.Ha van 136 Armata, azok miért nincsenek Ukrajnában? Nem az az igazi poligon?
Tegnap ezt olvastam.Van ennyi? Most meg leptél. T-14 + T-90M kombó. Már volt régebben szó, hogy vegyesen fogják alkalmazni őket. Először a T-90M gyártást kell felfuttatni.
A kérdés az, hogy mennyi időre is tervezik ezt a katonai konfliktust. Ahogy eddig látom, szerintem az oroszok nem akarják hamar befejezni. Nekik ez nagyon sok szempontból megfelelő helyzet, miért siessenek, nem Ukrajna itt a fő cél, csak egy eszköz.
Majd akkor is ezt írd mikor az ukrán gépeken török tgp lesz és azzal osszák majd a pontos áldástTGP-ről meg szakadjunk már le
Szerintem a cikk írója összekeverte a T-90Mmel.Tegnap ezt olvastam.
És mit fognak vele irányítani. Álmodozni lehet.Majd akkor is ezt írd mikor az ukrán gépeken török tgp lesz és azzal osszák majd a pontos áldást
Hát amit vesznek hozzá.És mit fognak vele irányítani. Álmodozni lehet.
Hát, nekem úgy tűnik, a bevetett Mig-29esek visszatértek. Amúgy meg török drónok. Majd a német adófizetők kifizetik. USA parancsra.Az ukránok vesznek valamit? Maximum levegőt! Van pénzük? Ne röhögtess, mert fáj a vakbelem. Mivel akarják majd a célokhoz vinni, mert szinte mindent lelövöldöznek az oroszok, ami felszáll. A TGP meg a következő aktuális csodafegyver???