Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nekem ugyan kicsit gyanús, hogy az ablaküvegen keresztül lézereznek...A videó, amiből ki van vágva a kép:
VK | VK
vk.com
Integrált eszköz hagyományos optikai bemérésre is alkalmas. Nyilván ilyenkor nem a krasznopolt vezeti célra.Nekem ugyan kicsit gyanús, hogy az ablaküvegen keresztül lézereznek...
Orosz lézeres célmegjelölő valahol Ukrajnában.
Esélyes hogy egy tűzmegfigyelő/tüzérfelderítő jarmű műszere eredetileg a konstrukció.Ez valami harcjárműbe készült cuccnak néz ki, amit rátettek egy tripodra.
Legalább nem dízel generátor.Bbakksr ennek külön zsákban van az akkumulátorja...
Orosz lézeres célmegjelölő valahol Ukrajnában.
Kinai kamikaze drón, az iráni Shahed136 hoz hasonló, 30 40 kg robbanótöltet. Ha nem csökkentett észlelhetőségű akkor 12 egy tucat. Képet én sem láttam. Kell az oroszoknak a nagy erejű drón, sok drón, ill. Kina ténylegesen be áll az oroszok mögé?Állítólagos kínai deal:100 ZT-180 + segítség havi 100 gyártásához. Még képet se találok róla, valami prototípust akarnak tesztelni HA igaz.
azért várjuk ki a végét..... annál is inkább, mivel a kínai felemelkedés a nyugati piacok vásárló erején kapaszkodott fel, és azt továbbra sem nélkülözhetik....Kinai kamikaze drón, az iráni Shahed136 hoz hasonló, 30 40 kg robbanótöltet. Ha nem csökkentett észlelhetőségű akkor 12 egy tucat. Képet én sem láttam. Kell az oroszoknak a nagy erejű drón, sok drón, ill. Kina ténylegesen be áll az oroszok mögé?
Válszijjak vannak rajta, amivel háton lehet hordani ( ha bírod…)Esélyes hogy egy tűzmegfigyelő/tüzérfelderítő jarmű műszere eredetileg a konstrukció.
Költségmegtakarítási okokból logikus megoldás mégha a végeredmény nem is túl ergonomikus.
Szerintem újonan nem gyártanak T-72est.
Tudtommal orosz részen 92-ben állt le a 82-es gyártásaSzerintem újonan nem gyártanak T-72est.
Már vagy 30 éve.Szerintem újonan nem gyártanak T-72est.
Amit te Terminator 3-nak képzelsz az egy T-15 IFV (még az eredeti toronnyal, amit azóta lecseréltek egy 57-es gépágyúsra). Már ne is haragudj, de ha azt sem vagy képes felismerni, hogy mi van egy képen akkor mégis mi alapján osztod az észt róla?Terminator-3
Terminator-2
Terminator-1 torony