Jól összement a Bumerang.Négy „Marker” robotplatformot küldenek a speciális műveleti zónába harci körülmények közötti tesztelésre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Jól összement a Bumerang.Négy „Marker” robotplatformot küldenek a speciális műveleti zónába harci körülmények közötti tesztelésre.
Van egy bizonyos méret ami felett már nem tudod hatékonyan irányítani ezeket a körzeteket.Ezek nem új körzetek, hanem régiek. 2008 előtt is volt külön moszkvai és leningrádi katonai körzet. Valamivel később lett 4 katonai körzet alá bevonva az egész ország(Keleti,központi,Déli,Nyugati). Most a régi rendszerhez való részleges visszatérésnek mondható ez szerintem, és őszintén szólva nem tetszik. Én az új megyéket egyszerűen hozzácsaptam volna a NYKK-hoz. Kicsit olyannak tűnik nekem mint itthon a vármegye rendszerhez való visszatérés. Alapvetően semmi bajom vele, viszont azt is látni kell, hogy ez nem csak színtiszta hagyománytisztelet, hanem emellett valakik "jól is fognak járni", akik a tűz közelében vannak,és van például varrodájuk, lemezüzemük. Lehet lecserélni az ország összes rendőrének állományjelzőét vármegyésre, táblacserék és egyebek. Ezek egyike sem 10 forintos tétel. Ugyanezt látom benne az orosz katonai körzet újrastruktúrálásban is, meg a magyar alakulat átnevezésekben is.
Nem irigylem azokat akiket beválogattak muzeológusnak ebbe a vándormúzeumba, ami helyenként tartalmaz modernnek nevezhető elemeket is.MT-LBVMK és a 205. gépesített lövészdandár egyéb felszerelései és fegyverei a Nikolo-Aleksandrovsky gyakorlótéren végzett gyakorlatok során.
VK | VK
vk.com
Az utolsó kèpen ez egy svd?
Nem, mivel pl. a tokfedél, vagy a tűzváltó elég jellegzetes. Nem tudom a típusát, de majd szerintem megszakértik akik jobban benne vannak a témában.Az utolsó kèpen ez egy svd?
Az első pont olyan, mint a mi BAT-2 műszaki gépünk.Műszaki gépek
MT-T "Enyej' Pr. 429AM szovjet univerzális lánctalpas vontató és szállító jármű
MT-T és UT-77 aknamentesítő
MDK-3 fedezékásó gép
BTM-3 Árokásógép
Voltam svd-s. Pont azèrt kèrdezem. Mert úgy nèz ki a tokfedèl ès a tűzváltó.Nem, mivel pl. a tokfedél, vagy a tűzváltó elég jellegzetes. Nem tudom a típusát, de majd szerintem megszakértik akik jobban benne vannak a témában.
Nem kellenek ilyen cikkek, elég csak megnézni, hogy már kétszer ellopták a korrupciós csatornákon a T-14 vagy a SZU-57 gyártósorára való pénzt (majd @boki megmondja pontosan, hogy melyik is volt) és talán harmadik nekifutásra sikerül felépíteni.Corruption in the Russian Armed Forces
Corruption is endemic in Russia and is pervasive within its defence industrial sector and armed forces. Evidence from Ukraine suggests that it is costing Russian lives.rusi.org
Azért talán érdemes elolvasni.Nem kellenek ilyen cikkek, elég csak megnézni, hogy már kétszer ellopták a korrupciós csatornákon a T-14 vagy a SZU-57 gyártósorára való pénzt (majd @boki megmondja pontosan, hogy melyik is volt) és talán harmadik nekifutásra sikerül felépíteni.
Tudod a fenti esetnél megdöbbentőbb nem lehet.Azért talán érdemes elolvasni.