D
danielblack
Guest
Egyébként ezen példákból is látszik, hogy puska, karabély lako
</blockquote>
Eléggé eltérnek az adatok, meg az adott méretű és típusú lőszerek között is elég nagy különbség lehet gyártónként és árkategóriánként. Fórumon pl a 9mm-esre 170 centi esést írnak 300 méteren, én megfuttattam egy ballisztikai programban és több mint 3,5 méter esést számolt nekem ki.
</blockquote>
Köszi a választ akkor nem pisztollyal megyünk csatába bár az a 100 méter sem rossz
Mennyi az esése egy ilyen kategóriájú lövedéknek 300 méteren?<blockquote rel="danielblack"><blockquote rel="joker">Lehetséges?
https://www.youtube.com/watch?v=vsMEwBt9wIA
Láttam videót, ahol egy magyar lövészoktató (talán a TEK-nél van) PA-63-mal 100 méterről és Glock 17-tel fejjel lefele tartva ugyanacsak 100 méterről eltalált egy felsőtest méretű célt, de ez annál sokkal messzebb van.
</blockquote>
Eléggé eltérnek az adatok, meg az adott méretű és típusú lőszerek között is elég nagy különbség lehet gyártónként és árkategóriánként. Fórumon pl a 9mm-esre 170 centi esést írnak 300 méteren, én megfuttattam egy ballisztikai programban és több mint 3,5 méter esést számolt nekem ki.
</blockquote>
Köszi a választ akkor nem pisztollyal megyünk csatába bár az a 100 méter sem rossz