Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
(a fos célzóján kívül)
Nem, itt arra gondolok, hogy a Glock tulajdonosok (aki különösebben nem akar semmit alakítani rajta az is) első lépésként lecserélik a célzót, legalábbis a többség. Nekem nagy kedvencem a Glock 17-es tehát a műanyaggal semmi bajom, az idén volt alkalmam először életemben a kezembe fogni és lőni vele. A fegyver nagyon tetszett, kézreállt, de a célzója katasztrófa, nem tudtam vele rendesen eltalálni a táblát. Persze a gyakorlat hiánya is benne van, de még voltak mások velem egy Berettával meg egy CZ-vel és jobban lőttek, pedig nekik is új élmény volt az éles fegyver. Azoknak a célzója jobb volt, megnéztem, de már nem lőttem a másik kettővel.Itt arra gondolsz, hogy műanyagból van?
Nem, itt arra gondolok, hogy a Glock tulajdonosok (aki különösebben nem akar semmit alakítani rajta az is) első lépésként lecserélik a célzót, legalábbis a többség. Nekem nagy kedvencem a Glock 17-es tehát a műanyaggal semmi bajom, az idén volt alkalmam először életemben a kezembe fogni és lőni vele. A fegyver nagyon tetszett, kézreállt, de a célzója katasztrófa, nem tudtam vele rendesen eltalálni a táblát. Persze a gyakorlat hiánya is benne van, de még voltak mások velem egy Berettával meg egy CZ-vel és jobban lőttek, pedig nekik is új élmény volt az éles fegyver. Azoknak a célzója jobb volt, megnéztem, de már nem lőttem a másik kettővel.
Ki kell próbálni, lehet ha csak én lövök szarúl vagy lehet ha neked pont az jön be és jobban ráérzel. A másik két pisztolyt megnézve azoknak a célzói jobbnak tűntek nekem.
A Glock-nál mi az a dupla ravasz?
Nem dupla az, hanem a közepén van egy kiálló rész amit, ha nem nyomsz le, akkor nem engedi hátrahúzni. Elsütőbillentyű-biztosító.
https://us.glock.com/technology/safe-action
Nincs más biztonsági pöcök a Glockon, csőre töltöd és a ravasz meghúzásával már küldheted is az áldást, ezért kell oda.Ennyire tartani kéne az olyan balesetektől, hogy oldalról megtolva véletlenül meghúzzák a ravaszt? Engem amúgy kicsit zavarna, hogy ott van egy plusz kallantyú.
Oldalról nem olyan könnyű azt meghúzni azt az előfeszített szerkezetet. Amúgy meg teljesen megszokható és praktikus.Ennyire tartani kéne az olyan balesetektől, hogy oldalról megtolva véletlenül meghúzzák a ravaszt? Engem amúgy kicsit zavarna, hogy ott van egy plusz kallantyú.
Észre sem veszed,hogy ott van.Egyébként a safe action biztosítás 3 biztosításos rendszer mert az elsütőbillenytű biztosítás mellett van egy ütőszeg biztosító és egy leejtés elleni biztosítója is.Ennyire tartani kéne az olyan balesetektől, hogy oldalról megtolva véletlenül meghúzzák a ravaszt? Engem amúgy kicsit zavarna, hogy ott van egy plusz kallantyú.