Es hogy valami ertelmes hozzaszolas is legyen a sok technikai kerdezgetes utan:
Szamomra meglepo volt, hogy amikor kiprobaltam ilyen "carry optic" pisztolyt, akkor meg onmagamhoz kepest is katasztrofalisan rosszat lottem vele:
felkaptam a fegyvert, celratartottam, es nem lattam a piros pontot, ezert nekialltam fel-ala igazgatni a fegyvert, mig egyszercsak vegre meglattam a pottyot, persze ekkor mar joval odebb a celtol.
Szoval ha valaki csak ugy egyszeruen fog egy ilyen fegyvert es lo vele (edzes nelkul), akkor messze rosszabb eredmenyt er el, mint rendes iranyzekkal.
Mindezt annak ellenere, hogy sok-sok (kb 10) eve lovok red-dot-os puskakkal, es azoknal az elejen sem volt ilyen gondom.
Termeszetesen a fentieknek semmi koze ahhoz, hogy aki rendesen begyakorolja a "carry optic" pisztolyok hasznalatat, az sokkal gyorsabban tud vele loni, mintha ugyanannyit gyakorolt volna nyilt iranyzeku fegyverrel. Kulonosen az idosekre vonatkozik ez, mivel ugyan a fiataloknak is lehetettlen a nyilt iranyzek tokeletes hasznalata (mert egyszerre 3 kulonbozo tavolsagra kellene fokuszalni), de az idoseknek meg sokkal nehezebb ugyanez.