Én tudni vélem a PUMA kreténkedés okát, de ez szigorúan konteó, az én agyam szüleménye! Az RM és KMW összeveszett mire az RM kifejlesztett egy IFV-t (Lynx) saját kontóra nulla megrendelővel. Valakinek eszébe jutott az RM-nél, hogy ez így lehet óriási pénzügyi bukta is, szóval keresletet kell teremteni és az amúgy totálisan balfasz BW és úgy általában a német közvélemény pont kapóra jött nekik, így elkezdték szabotálni a PUMA programot abban bízva, hogy az elképesztően gazdag BW majd kidobj a PUMA-t és megveszi a Lynxet helyette. Csak nem jött be a számításuk, mert a totálisan lakalmatlan vénasszonyt egy kompetensebb (azért vagyok biztos benne, hogy kompetensebb, mert annál a félhülye nőnél még egy hangyának is több esze van) ember váltotta aki az asztalra csapott és közölte, hogy vagy rendbeteszitek a PUMA-t vagy vagy mehettek a levesbe és egy fillért se kaptok. Ami pedig az árakat illeti, szerintem ezekben az összegekben végre valahára benne van a logisztikai támogatás is, azaz nem fog állni egy gép sem azért, mert a BW elfelejtett alkatrészt venni a járművekhez. No meg foghat vastagona ceruzájuk, hisz a BW gazdag simán kifizetnek olyan összegeket amiről mások csak álmodni mernek. Ne felejtsd el, hogy a BW alig kevesebb pénzből gazdálkodik mint az orosz VM, ellenben egy sokkal kisebb szervezet.