Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
<blockquote rel="zsolti">Ez az egész vita már kb. 323423 poszt óta értelmetlen. Szerinted nagy szarba kerülnek, szerintem nem ez dönt. Molni szerint kukába való, Laiki szerint nem feltétlenül, sőt előnyei is vannak. Én engedelmetekkel maradnék továbbra is abban a "tévhitemben" hogy mivel másnak akár el is adnak aktív fejes rakétát, ha nincs nekik, annak oka van. Ez az én véleményem, elfogadom a tiéteket.
Ellenuk bizonyitani nem egy nagy erdem. Es lasd az elso alkalom amikor korszeru technika arnyekot vetett az orosz technikara ( Torok F-16 AMRAAM kombo ) azonnal le is esett ugy hogy a celbavett gep nem is erzekelte a dolgot. Nem hogy ellentevekenyseget nem hajtott vegre hanem NEM IS ERZEKELTE.
Most nem "export gep" volt es nem egy alulkepzett arab vezette a gepet. Megis az eredmeny ugyan az lett.
<blockquote rel="kalapacs">
Ellenuk bizonyitani nem egy nagy erdem. Es lasd az elso alkalom amikor korszeru technika arnyekot vetett az orosz technikara ( Torok F-16 AMRAAM kombo ) azonnal le is esett ugy hogy a celbavett gep nem is erzekelte a dolgot. Nem hogy ellentevekenyseget nem hajtott vegre hanem NEM IS ERZEKELTE.
Most nem "export gep" volt es nem egy alulkepzett arab vezette a gepet. Megis az eredmeny ugyan az lett.
"Most nem "export gep" volt es nem egy alulkepzett arab vezette a gepet. Megis az eredmeny ugyan az lett"
Sokszor leírom az orosz technikát de de itt egy 35 éves fost lőttek le amin még jómagam is meglepődtem hogy minek visznek Szíriába.
Ráadásul semmi köze a légiharcászathoz.
De a mi-24 helin is meglepődtem
Roni, az a Mi-24 pont tud olyat, amit más harci helikopter a mai napig nem, ahogy leírtam már, úgy tud ki be desszantolni egy 8 fős kis mélységi felderítő osztagot, hogy azonnal ott van felette a tűztámogatás. Nem rossz kombó ez, s bizony a mai napig ha megnézed, nem tömeges páncélos célpontokat kell lekűzdeni, ha ISIS ellen harcolsz mint Orosz légierő, hanem kis Toyotákat, meg szabadcsapatokat. Ha nagyon gonosz akarok lenni, abban a környezetben, a Mi-24 hasznosabb tud lenni, mint bármilyen Apache, vagy Mi-28-lehetne akár, pontosan azért, mert UB blokkal ami oda kell, elbánik a Mi-24 is úgy, mint a korszerű harci helikopterek, csak tud kis egységeket is szállítani, egy füst alatt. HA tömegesen kéne előre nyomuló harckocsi zászlóalljakat megállítani, nem Mi-24 repkedne ott, vagy nem csak az."Most nem "export gep" volt es nem egy alulkepzett arab vezette a gepet. Megis az eredmeny ugyan az lett"
Sokszor leírom az orosz technikát de de itt egy 35 éves fost lőttek le amin még jómagam is meglepődtem hogy minek visznek Szíriába.
<blockquote rel="Roni">"Most nem "export gep" volt es nem egy alulkepzett arab vezette a gepet. Megis az eredmeny ugyan az lett"
<blockquote rel="emel"><blockquote rel="Roni">"Most nem "export gep" volt es nem egy alulkepzett arab vezette a gepet. Megis az eredmeny ugyan az lett"
NE régi fosozzuk már azokat a Szu-24 eseket szerintem, fogjátok már fel, csapásmérésben, tehát amire az készült, bőven a világ élvonalában vannak, hatósugarat, fegyverterhelést, egyebeket tekintve. TEHÁT azért vittek oda olyat, mert oda az kellett. Ennyire egyszerű. A kezdeteken meg volt ott össze vissza 4 db Szu-30, ami egyáltalán mint multirole, képes lehet légiharcra. Ezt is sanszosan a földi csapásmérő képességek tesztjére vitték oda, nem azért hogy leharcolják a 4 db Szu-30 al a TÖRÖK, vagy az IZRAELI légierőt... Bármilyen hihetetlen itt pár embernek(Molnit, és Mac-et már nem próbálom meggyőzni erről, őket el kell engedjem), én még nem adtam fel, hogy megértessem velük, hogy az Oroszok sem teljesen hülyék...