<blockquote rel="zsolti">Igen, azt mióta idetévedetem a fórumra, megtanulhattam, hogy TGP nélkül, nincs csapásmérő képesség, ez egyértelmű...
Első vonalbeli csapásmérő képesség nincs. Egyébként meg az ilyen kommentekkel max. trollkodásig jutsz. Csak nem értem, hogy ennek mi értelme van.
Azt nem értem, ha itt ennyi nagyhangú kommentelő van, akkor miért nem írok cikkeket ide forrássokkal alátámasztva...?</blockquote>
Milyen elsővonalbeli csapásmérő képesség nincsen TGP nélkül? Preciziós? Kérdezd már meg a kórházakat, esküvői menteket, hogy mennyire jó az az elsővanalbeli csapásmérő képesség... NEM látom még azt sem Balázs, a gyakorlatban igazolva, hogy az az ún. Collateral Damage kisebb lenne a TGP-s légierők részéről. NO meg azt sem, hogy az oroszok kevésbé hatékonyan írtanák azt, ott Szíriában, akiket ők bombázni akarnak. TE MIRŐL BESZÉLSZ ilyenkor??? A statisztikákból amit angolszász forrásokból kapsz, néha emeld ki a tekinteted, és nézz körbe a világban. Az USA épp próbálja menteni Szíriában a szerinted semmire se való RUAF beavatkozása után fél évvel se a menthetőt, és diplomáciai vonalon már kitolnák egy szegletre.
Ez a hozzak neked forrást, amit TE elhiszel, meg megint azért tárgytalan, mert kapsz egy orosz forrást Boki-tól, és le propaganda, meg reklámanyagozod, kapsz képet, és azzal jössz majd, hogy súlymakett, meg TE NEM LÁTTAD még rendszeresítve, KOPP KARCSI meg amúgy is egy FASZ. ÍGY nem lehet tárgyalni. Jellemzően azon a véleményen voltam egyébként én mindig is, hogy NINCSENEK egzakt bizonyítékok, mivel ez a haditechnika egyik high tech ága. Veled ellentétben, én soha nem voltam negatívan elfogult az USA, - Nyugati tech irányában, sőt, bármikor, bárkinek elismerem, hogy gyanúsan a repiparban bőven USA dominancia van, MÉG. Bizony, mert jönnek a kínaiak, akik hamarosan olyat fognak tudni, mint most az USA, csak 3x olyan volumenben.
Viszont pont azért, mert én nem fanboy üzemmódból írok, nem tudom szó nélkül hagyni legtöbbször, mikor jönnek ilyen olyan hozzáértő emberek, azt kisztják az észt, lesajnálva a világ egyik legerősebb, s az egy legnagyobb hadiipari exportőr országát. Komolyan mondom Balázs, néha olvasva pár hozzászólásod, meg HT összefoglalódat, olyan érzésem van, mint ha neked fizetne a Boeing azért amit itt csinálsz...