A magyar BTR-es topikba is tettem be Haditechnikás cikket, de annak sincs meg a többi része. Ha kedvet érzel majd szkenneléshez, arra is lenne igény.1996-ig minden szám megvan. A grozniji csata cikk is megér egy misét.
Most, inkább a véleményedre lenné(n)k kíváncsi! Főleg, hogy mit hozhat a jövő!Kényszerűen, de fölöslegesen kicsit tovább kellett bent maradnom a munkahelyemen, így egy kicsit fáradtan és unottan belátogatva a boltba rögtön felvillanyozott, hogy a polcról a mi pulinknál egy csöppet "értelmesebb kutyus" nézett vissza rám. Landolt is a kosárba, anélkül, hogy akkor belelapoztam volna.
Meg is osztanám veletek, bíztatva arra hogy akit érdekel a téma, vegye is meg ezt a számot:
Arra nyomókötés kerül, szóval majdnem mindegy. De például egy csonttörésnél szinte lehetetlen elég jó rögzítést csinálni a terepen. Meg persze út közben dolgozni egyébként sem olyan könnyű. (Vénázás, intubálás, ilyesmi.) Ha mód van rá akkor félre kell állni a kocsival addig amíg a beteg stabilizálása meg nem történik. Persze ha mindeközben lőnek akkor az lehetetlen helyzet.Háát lehet hogy jó csak én vagyok tudatlan de mondjuk súlyos sérüléseknél,artériás sebnél jó az ha így himbálózik a kasztni?
...
Amúgy a Humwee-t ott felejtették! Az az ellenségé lesz?
<blockquote rel="antigonosz">
<blockquote rel="antigonosz">
Tegyük fel valami isteni csoda folytán (5%) vásárolunk -rendelünk belőle.
<blockquote rel="wolfram"><blockquote rel="antigonosz">
ez nem négerlakta vidék
Meg véleményem szerint egy Hmmwv vagy GAZ Tiger szerű terepjáró lehetne,avval kilehet váltani uaz-okat,g merciket,unimogokat,brdm-eket.Elég sokoldalúan fellehet használni egy ilyen gépet parancsnoki járműtől kezdve a mistral hordozóként.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..