Idén a Mikulás is KOMONDORRAL ment...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
akkor most van mit fejlesztgetniük 10-05 évet, Aka ÁRPÁD?
Itt azért szerintem ez egy nettó dotáció a Gammának, hogy ha már felbújtásra megcsinálák a Komondort, és persze nem rendeltek belőle, legalább ne bukjanak olyan nagyot.
Azt kellett volna leírni, miért is nem lett sikeres a MH-nél.
Azt mi valószínűleg nem fogjuk megtudni.Azt kellett volna leírni, miért is nem lett sikeres a MH-nél.
Mert nyilvánvalóan nem tudta azokat a paramétereket hozni, mint amit a MH elvárásként megfogalmazott. Szerintem még időben az egészet rendesen át kellett volna tervezni az alapoktól, azt meg már nem akarták/nem érte meg,...Azt kellett volna leírni, miért is nem lett sikeres a MH-nél.
A Gamma féle Kommondor azért kap egy kis rejlámot Netflix módra:
Igaz egy másik jármű is feltűnik,de ez már nem Gammás!
A kommenteket a legjobbak
Az.Ez a cucc tényleg bukta volt a csapatpróbán?
Van erről bármi nyilvános infó?
Aktív katonák, tudtok valamit?
Így van.Mert nyilvánvalóan nem tudta azokat a paramétereket hozni, mint amit a MH elvárásként megfogalmazott. Szerintem még időben az egészet rendesen át kellett volna tervezni az alapoktól, azt meg már nem akarták/nem érte meg,...
De miért kaptak most pénzt, ez kapcsolatban van a kaposvári projekttel?Így van.
Inkább a teljes ABV fronton lévő monopol helyzetük és BM, HM teljes beágyazottságuk....De miért kaptak most pénzt, ez kapcsolatban van a kaposvári projekttel?
Vagy csak a Komondor név ér ennyit?
Inkább a teljes ABV fronton lévő monopol helyzetük és BM, HM teljes beágyazottságuk....
Az önvezetést a Széchenyi István Egyetem csinálja nem a GammaAz ABV rendben.
Szerintem a szakértelmüket abban nem nagyon kérdőjelezi meg senki.
De az önvezetésre, milyen tapasztalatuk van?
Szakmailag, hogyan jönnek képbe?
Sehogy. A projekthez ők csak a járművet adják. Volt nekik egy csomó demó jármű, amivel nem nagyon tudnak mit kezdeni.Az ABV rendben.
Hát az első mondatoddal nagyon sokan vitatkoznának...Az ABV rendben.
Hát az első mondatoddal nagyon sokan vitatkoznának...