Idén a Mikulás is KOMONDORRAL ment...

akkor most van mit fejlesztgetniük 10-05 évet, Aka ÁRPÁD?
Itt azért szerintem ez egy nettó dotáció a Gammának, hogy ha már felbújtásra megcsinálák a Komondort, és persze nem rendeltek belőle, legalább ne bukjanak olyan nagyot.
Azt kellett volna leírni, miért is nem lett sikeres a MH-nél.
Azt mi valószínűleg nem fogjuk megtudni.Azt kellett volna leírni, miért is nem lett sikeres a MH-nél.
Mert nyilvánvalóan nem tudta azokat a paramétereket hozni, mint amit a MH elvárásként megfogalmazott. Szerintem még időben az egészet rendesen át kellett volna tervezni az alapoktól, azt meg már nem akarták/nem érte meg,...Azt kellett volna leírni, miért is nem lett sikeres a MH-nél.
A Gamma féle Kommondor azért kap egy kis rejlámot Netflix módra:
Igaz egy másik jármű is feltűnik,de ez már nem Gammás!
![]()
Az.Ez a cucc tényleg bukta volt a csapatpróbán?
Van erről bármi nyilvános infó?
Aktív katonák, tudtok valamit?
Így van.Mert nyilvánvalóan nem tudta azokat a paramétereket hozni, mint amit a MH elvárásként megfogalmazott. Szerintem még időben az egészet rendesen át kellett volna tervezni az alapoktól, azt meg már nem akarták/nem érte meg,...
De miért kaptak most pénzt, ez kapcsolatban van a kaposvári projekttel?Így van.
Inkább a teljes ABV fronton lévő monopol helyzetük és BM, HM teljes beágyazottságuk....De miért kaptak most pénzt, ez kapcsolatban van a kaposvári projekttel?
Vagy csak a Komondor név ér ennyit?![]()
Inkább a teljes ABV fronton lévő monopol helyzetük és BM, HM teljes beágyazottságuk....
Az önvezetést a Széchenyi István Egyetem csinálja nem a GammaAz ABV rendben.
Szerintem a szakértelmüket abban nem nagyon kérdőjelezi meg senki.
De az önvezetésre, milyen tapasztalatuk van?
Szakmailag, hogyan jönnek képbe?
Sehogy. A projekthez ők csak a járművet adják. Volt nekik egy csomó demó jármű, amivel nem nagyon tudnak mit kezdeni.Az ABV rendben.
Hát az első mondatoddal nagyon sokan vitatkoznának...Az ABV rendben.
Hát az első mondatoddal nagyon sokan vitatkoznának...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..