A MAGYAR PÁNCÉLAUTÓ-GYÁRTÁS ÉS FEJLESZTÉS TÖRTÉNETI ÁTTEKINTÉSE (1916-2016)
Kb. a 2/3 része a Komondorról szól.
Kb. a 2/3 része a Komondorról szól.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Készülnek valamire, ez egy felvezető, köztudatba bemanőverező cikk... Sztem...Ezt tudja a Komondor, a magyar fejlesztésű páncélos
Folyamatosan fejlesztjük a Komondor járműcsalád képességeit. – Ocskay Gáborral a Gamma Zrt. Különleges Jármű Divízió vezetője.vasarnap.hu
Biztosan lennének feladatok, amikre alkalmasak lennének, csak kérdés, anyagilag is megéri-e?Készülnek valamire, ez egy felvezető, köztudatba bemanőverező cikk... Sztem...
Pont azért... Itt gyártják a Gidrán, a Nomádot majd, biztos leesik valami tudásmorzsa a Gammának is. Vagy a török járművek késnek/meghiusultak így sttatégák nyugalmával kanyarban előznek.Biztosan lennének feladatok, amikre alkalmasak lennének, csak kérdés, anyagilag is megéri-e?
És ugye itt lesznek a török gépek is, még ha baromi lassan is érkeznek, amikkel nagyjából egy kategória.
A katonáink nem biztos, hogy örülnének a kanyarban előzésnek.Pont azért... Itt gyártják a Gidrán, a Nomádot majd, biztos leesik valami tudásmorzsa a Gammának is. Vagy a török járművek késnek/meghiusultak így sttatégák nyugalmával kanyarban előznek.
Csak ne úgy kanyarodna, mint a Heros tűzoltó. :Skanyarban előznek.
Persze, azért akarunk gyártásba beszállni, hogy 300 akármi tök mást vegyünk.akkor vegyünk inkább mi is 300 Cougar MRAP-ot mint a lengyelek, 90.000dollár/darab, inkább mint a Komondort.
Poland procures Cougar MRAP Vehicles
The Polish Ministry of Defence has signed an agreement to procure 300 Cougar MRAPs, Mariusz Błaszczak, head of the Polish Ministry of Defence announced, via his Twitter account. The vehicles would be received during the first quarter of the upcoming years, and the procurement's pricetag is USD...defence24.com
Most megrendeljük szerintem itt van tavaszra-nyárra 300darab, utána a speciális felszereléseket szerintem jórészt ezekbe is be lehet faragni. A Giránok megjöttéével meg mehet a tartalékosoknak még 10-15 évre.
Az a jó, hogy mi egyelőre csak spekulálunk, de valamelyik "jóképességűszakportál" holnap tényként fogja lehozni... brit szakértőkre/tudósokra hivatkozva...A katonáink nem biztos, hogy örülnének a kanyarban előzésnek.
Persze lehet hogy a Gidránok szállítását szeretnék meggyorsítani a gumicsont bedobásával.
Már ha a törökökön múlik csak a lassúság!
A lengyeleknek ennyi idő volt a 300 darab 27 millió dollárért.Csak ne úgy kanyarodna, mint a Heros tűzoltó. :S
Persze, azért akarunk gyártásba beszállni, hogy 300 akármi tök mást vegyünk.
Szerintem ez se érne ilyen gyorsan ide.
Isten ments, egy rakat szar ez a gép.Készülnek valamire, ez egy felvezető, köztudatba bemanőverező cikk... Sztem...
minden évben lejön vagy 4 cikk a komondorrol ...Készülnek valamire, ez egy felvezető, köztudatba bemanőverező cikk... Sztem...
Kár lenne 2X szerelni őket! A Gidránoktól venné el a kapacitást, ha egyszer végre rendesen beindulna a szállítás.akkor vegyünk inkább mi is 300 Cougar MRAP-ot mint a lengyelek, 90.000dollár/darab, inkább mint a Komondort.
Poland procures Cougar MRAP Vehicles
The Polish Ministry of Defence has signed an agreement to procure 300 Cougar MRAPs, Mariusz Błaszczak, head of the Polish Ministry of Defence announced, via his Twitter account. The vehicles would be received during the first quarter of the upcoming years, and the procurement's pricetag is USD...defence24.com
Most megrendeljük szerintem itt van tavaszra-nyárra 300darab, utána a speciális felszereléseket szerintem jórészt ezekbe is be lehet faragni. A Giránok megjöttéével meg mehet a tartalékosoknak még 10-15 évre.
Kinek?A komondort miért nem páncélozott terepjáró tehergépkocsinak probálják eladni ?
olvasd el mégegyszer a feltett kérdésemet.Kinek?
Alapvető elgondolási hiba a típussal, hogy ezzel a kategóriával dunát lehet rekeszteni.
Nincs is gyártósora.
Mi az előnye más hasonló mrap járművekkel szemben?
Semmiben nem jobb,semmibe nem inovatív, mèg a gyartó ország serege is egy török járművet választ.
Szóval kinek kellene?
Ès mièrt ezt válasszák?
Ne maxxprot/cougart/jltv-t/dingot bármit
Basszus megtettem.olvasd el mégegyszer a feltett kérdésemet.
Felteszem máshogy akkor a kérdést.Basszus megtettem.
Szóval kifejtenèd? Mert akkor nem èrtem.
Amúgyis. Nem szoktál te ilyen tőmondatokban komunikállni.
Talán mert egy mrap?Felteszem máshogy akkor a kérdést.
Miért MRAP -nek akarják eladni az RDO-t és miért nem PÁNCÉLOZOTT TGK nak?
nem annak nevezik. de igazából egy páncélozott tgk. a katasztrófavédelem is TGK nak használja.Talán mert egy mrap?