nemtudom a difizárnak minden járművön kell a méter hogy szét vagy összekapcsoljon.Hát szerintem ezt Te nagyon rosszul tudod.
A Rendőrség nem vett Komondort.
Az a rendőrségi mobil vezetési pont amit a Gamma szállított és 182.000 euróba került, az egy VW T-6 os ami be lett berendezve.
A OKF vett 3 db 3 tengelyes változatot erdőtűz oltásra illetve műszaki mentési célra. Ezek darabàra 300 millió Ft felett van.
A tűzoltók nem is használják mert nem férnek el az erdei utak nagy részén illetve a terepjáró képessége nagyon gyenge különösen megpakolva.
Amennyiben kíváncsi vagy mekkora hulladék a komondor nézd meg a Totalcar tesztjét.
Ez a mondat nem véletlen:
A megfelelő terepen kívül a helyszín mellett szólt az is, hogy Winkli telefonjában megvan a száma egy közel lakó traktorosnak, aki hihetetlen rutinnal cibálja ki a forgatás végén az elakadt gépeket. Sosem árt az ilyesmi...
Meg kell hogy öljelek
Menetpróba: RDO-3211 Komondor - Aki most azt hiszi, hogy mindent leírok erről a járműről, azt már az elején szeretném kiábrándítani. Az ellenség ne tőlünk tudja meg, milyen fegyvert, bombát és aknát vásároljon a Komondor ellen.totalcar.hu
PAV részvényes vagyok . hogy ki mitől van elájúlva pakson vagy ki mitöl nem azt én elsőkézbből tudom hidd el. (hogy hivják a gépjármű vezetőket elég ha keresztneveket írsz (az eggyik az unokatesom)A 2 tengelyes változatot Paksi Atomerőmű vette meg. Hát ők sincsenek elájulva a megbízhatóságától.
300 millio egy 3 tengelyes páncéloszott logisztikai járműért sok nemsok itudja.
de mindenesetre nekünk kell és a páncélozott pinzgauer nem igazán befutó...