Biztosan lennének feladatok, amikre alkalmasak lennének, csak kérdés, anyagilag is megéri-e?
És ugye itt lesznek a török gépek is, még ha baromi lassan is érkeznek, amikkel nagyjából egy kategória.
Pont azért... Itt gyártják a Gidrán, a Nomádot majd, biztos leesik valami tudásmorzsa a Gammának is. Vagy a török járművek késnek/meghiusultak így sttatégák nyugalmával kanyarban előznek. :rolleyes:

• Szomorú
Reactions: Bubu bocs
Pont azért... Itt gyártják a Gidrán, a Nomádot majd, biztos leesik valami tudásmorzsa a Gammának is. Vagy a török járművek késnek/meghiusultak így sttatégák nyugalmával kanyarban előznek. :rolleyes:
A katonáink nem biztos, hogy örülnének a kanyarban előzésnek.
Persze lehet hogy a Gidránok szállítását szeretnék meggyorsítani a gumicsont bedobásával.
Már ha a törökökön múlik csak a lassúság!

kanyarban előznek.
Csak ne úgy kanyarodna, mint a Heros tűzoltó. :S

akkor vegyünk inkább mi is 300 Cougar MRAP-ot mint a lengyelek, 90.000dollár/darab, inkább mint a Komondort.

Most megrendeljük szerintem itt van tavaszra-nyárra 300darab, utána a speciális felszereléseket szerintem jórészt ezekbe is be lehet faragni. A Giránok megjöttéével meg mehet a tartalékosoknak még 10-15 évre.
Persze, azért akarunk gyártásba beszállni, hogy 300 akármi tök mást vegyünk.
Szerintem ez se érne ilyen gyorsan ide.

A katonáink nem biztos, hogy örülnének a kanyarban előzésnek.
Persze lehet hogy a Gidránok szállítását szeretnék meggyorsítani a gumicsont bedobásával.
Már ha a törökökön múlik csak a lassúság!
Az a jó, hogy mi egyelőre csak spekulálunk, de valamelyik "jóképességűszakportál" holnap tényként fogja lehozni... brit szakértőkre/tudósokra hivatkozva... :oops:

Csak ne úgy kanyarodna, mint a Heros tűzoltó. :S

Persze, azért akarunk gyártásba beszállni, hogy 300 akármi tök mást vegyünk.
Szerintem ez se érne ilyen gyorsan ide.
A lengyeleknek ennyi idő volt a 300 darab 27 millió dollárért.

Mivel a Gidránokból jövőre lesz még 40, Törökországban szerelve akkor abból 4 évvel az első hírek után lesz 50 darab.
Az első 10-et meg csapágyasra is hajtják addigra mert mindenhol ott vannak szerencsétlenek, minden hadgyakorlat és hadművelet. Egy taxi nem megy annyit mint az a 10 Gidrán.

A lengyelek tavaly szeptemberben rendeltek meg 300 leállított példányt, idén év végéig meg is kell érkeznie.

• Tetszik
Reactions: phaidros
akkor vegyünk inkább mi is 300 Cougar MRAP-ot mint a lengyelek, 90.000dollár/darab, inkább mint a Komondort.

Most megrendeljük szerintem itt van tavaszra-nyárra 300darab, utána a speciális felszereléseket szerintem jórészt ezekbe is be lehet faragni. A Giránok megjöttéével meg mehet a tartalékosoknak még 10-15 évre.
Kár lenne 2X szerelni őket! A Gidránoktól venné el a kapacitást, ha egyszer végre rendesen beindulna a szállítás.
Akkor már mehetnének mindjárt a tartalékosoknak.
Bár gyanús, hogy a szervíz, logisztika ára jóval magasabb lenne, mint a török járműveknél!

A komondort miért nem páncélozott terepjáró tehergépkocsinak probálják eladni ?

A komondort miért nem páncélozott terepjáró tehergépkocsinak probálják eladni ?
Kinek?

Alapvető elgondolási hiba a típussal, hogy ezzel a kategóriával dunát lehet rekeszteni.

Nincs is gyártósora.
Mi az előnye más hasonló mrap járművekkel szemben?

Semmiben nem jobb,semmibe nem inovatív, mèg a gyartó ország serege is egy török járművet választ.

Szóval kinek kellene?
Ès mièrt ezt válasszák?
Ne maxxprot/cougart/jltv-t/dingot bármit

Kinek?

Alapvető elgondolási hiba a típussal, hogy ezzel a kategóriával dunát lehet rekeszteni.

Nincs is gyártósora.
Mi az előnye más hasonló mrap járművekkel szemben?

Semmiben nem jobb,semmibe nem inovatív, mèg a gyartó ország serege is egy török járművet választ.

Szóval kinek kellene?
Ès mièrt ezt válasszák?
Ne maxxprot/cougart/jltv-t/dingot bármit
olvasd el mégegyszer a feltett kérdésemet.

Basszus megtettem.

Szóval kifejtenèd? Mert akkor nem èrtem.

Amúgyis. Nem szoktál te ilyen tőmondatokban komunikállni. ;)
Felteszem máshogy akkor a kérdést.
Miért MRAP -nek akarják eladni az RDO-t és miért nem PÁNCÉLOZOTT TGK nak? (tehergépkocsi páncélozott opcionálisan páncélozott felépítménnyel)

egy logisztikai jármű futóműve van alatta egy logisztikai járművekbe való motor és rőátvitel van benne egy logisztikai jármű méreteivel rendelkezik...

egy szar MRAP de elfogadható páncélozott TGK olcsón.