Oroszlán ?"Meet us at Eurosatory 2022 to find out who is joining Rheinmetall’s masters of the animal kingdom."![]()
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Oroszlán ?"Meet us at Eurosatory 2022 to find out who is joining Rheinmetall’s masters of the animal kingdom."![]()
Sziszi mint viziló?"Meet us at Eurosatory 2022 to find out who is joining Rheinmetall’s masters of the animal kingdom."![]()
Meztelen csiga."Meet us at Eurosatory 2022 to find out who is joining Rheinmetall’s masters of the animal kingdom."![]()
Múlt hét vasárnap mentem vonattal, miközben nézelődtem, hogy hogy halad a vasút felújítása észrevettem, hogy Kétegyházán kisebbségi állampolgáraink lopják a sódert az út mellet úgy, hogy mellettük nem sokkal dolgoztak a munkások. Két srác a vonaton ki volt akadva, hogy fényes nappal lopják a sódert@Bálint-nak címezve! Lehetne mondjuk település is mint Kétegyháza! Az is ban olyan veszélyes!![]()
Ah! Csak segítettek, hogy haladjon a beruházás!Múlt hét vasárnap mentem vonattal, miközben nézelődtem, hogy hogy halad a vasút felújítása észrevettem, hogy Kétegyházán kisebbségi állampolgáraink lopják a sódert az út mellet úgy, hogy mellettük nem sokkal dolgoztak a munkások. Két srác a vonaton ki volt akadva, hogy fényes nappal lopják a sódert![]()
A sajátjuk, vagy a vasút ?Ah! Csak segítettek, hogy haladjon a beruházás!
Nem értem, hogy mire célzol."Meet us at Eurosatory 2022 to find out who is joining Rheinmetall’s masters of the animal kingdom."![]()
Passz engem hívtak, biztos nem vagyok elég szép hostess lánynak.@krisss az eurosatoryn is lesz magyar stand, vagy oda még túl korai lenne kimenni ?
Ne add fel @krisss még a Moulin Rouge-ban lehet esélyed egy előadásra!Passz engem hívtak, biztos nem vagyok elég szép hostess lánynak.
Medve is jó lenne! Mint mondjuk Grizzly!
A toportyánféreg / aranysakál szimbolikusabb. Régen uralta a környéket, aztán eltűnt mint a magyar honvédség, de most a semmiből feltámadt és újra birtokba veszi a Kárpát medencét.Lehet tippelni!
Az én tippem:
![]()
ohh, bocs.nem működik a link...
Kattints rá arra, hogy megtekintés YouTube-onnem működik a link...
Human (homo sapiens sapiens) - végülis ez az állatfaj a csúcsragadozó a Földön."Meet us at Eurosatory 2022 to find out who is joining Rheinmetall’s masters of the animal kingdom."![]()
...meg Serval (Szervál) is van ha az RM macskákat nézzük...LIV (SO) ServalSorban a videóból:
Leopard, Marder, Fuchs, Wiesent, PUMA, Kodiak, Wiesel, Keiler, Biber, Luchs/Lynx,
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..