Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A cseheknek belógatták keményen a csalit egy helyi gyártással.
https://www.janes.com/article/91688/rheinmetall-focuses-on-new-plant-in-czech-republic
Pár napja ugyanezt a taktikát dobta be a Rheinmetall a Bradley-k cseréje kapcsán is.Huh remélem hülyék lesznek és mennek a Puma után. És nekünk bedobja a Rheinmetall ugyanezt.
Én azt remélem, hogy döntenek végre a csehek, megveszik a Lynxet helyi gyártással, mi meg kapunk kedvezőbb ajánlatot a Pumára a KMW-től.Huh remélem hülyék lesznek és mennek a Puma után. És nekünk bedobja a Rheinmetall ugyanezt.
Én azt remélem, hogy döntenek végre a csehek, megveszik a Lynxet helyi gyártással, mi meg kapunk kedvezőbb ajánlatot a Pumára a KMW-től.
Mivel a csehek nyilvánosan pályáztatják és sok a jelentkező, tuti lesz fellebbezés, amivel évekig elhúzódhat az ügy. Ennek sokan alaláfutottak már.Én azt remélem, hogy döntenek végre a csehek, megveszik a Lynxet helyi gyártással, mi meg kapunk kedvezőbb ajánlatot a Pumára a KMW-től.
Nálunk a 100 teljesen reális, hiszen szinte minden fegyvernemet vagy újraéleszteni vagy modernizálni kell a Gripeneken kívül. A Zrínyi célja nem a mennyiség, hanem az elhalt, elhaló képességek újbóli megteremtése.Én is ezt a verziót szeretném a legjobban, mivel mi lennénk a második Puma felhasználó, de az is lehet,hogy a kártyák ki vannak osztva, övék a Lynexet és miénk a Boxer. Szerintem a Rhreimental- al jobban meg lehet egyezni, de ha netán még rendelünk további Leokat , akkor már illene "olcsóbb" Pumákat adni. Mondjuk a csehek 211 db-ot szeretnének, mi beszerzésünk állítólag még a 100-at sem éri el, na majd meglátjuk, reméljük a legjobbakat.
Pár napja ugyanezt a taktikát dobta be a Rheinmetall a Bradley-k cseréje kapcsán is.
Én azt remélem, hogy döntenek végre a csehek, megveszik a Lynxet helyi gyártással, mi meg kapunk kedvezőbb ajánlatot a Pumára a KMW-től.
A cseheknek belógatták keményen a csalit egy helyi gyártással.
https://www.janes.com/article/91688/rheinmetall-focuses-on-new-plant-in-czech-republic
Ha jobban elolvassátok a cikket, akkor abban az van, hogy minden gyártó a helyi gyártást ajánlgatja. A hír az, hogy a Rheinmetall azt mondja, hogy Ő új gyárat épít fel, és új vállalatot hoz létre. A többiek már meglévő gyártókkal, gyárakkal szövetkeznének. Szerintem ez édesmindegy.Huh remélem hülyék lesznek és mennek a Puma után. És nekünk bedobja a Rheinmetall ugyanezt.
Mivel a csehek nyilvánosan pályáztatják és sok a jelentkező, tuti lesz fellebbezés, amivel évekig elhúzódhat az ügy. Ennek sokan alaláfutottak már.
Nálunk a 100 teljesen reális, hiszen szinte minden fegyvernemet vagy újraéleszteni vagy modernizálni kell a Gripeneken kívül. A Zrínyi célja nem a mennyiség, hanem az elhalt, elhaló képességek újbóli megteremtése.[/QUOT
Mivel a csehek nyilvánosan pályáztatják és sok a jelentkező, tuti lesz fellebbezés, amivel évekig elhúzódhat az ügy. Ennek sokan alaláfutottak már.
Nálunk a 100 teljesen reális, hiszen szinte minden fegyvernemet vagy újraéleszteni vagy modernizálni kell a Gripeneken kívül. A Zrínyi célja nem a mennyiség, hanem az elhalt, elhaló képességek újbóli megteremtése.
A három fickó közül kettő tuti nem arab, hanem európai zsoldosEz Qatarban bukkant fel egy parádén. Kétfős toronyban lévő személyzet miatt hatalmas a hatásos célfelülete, a búvónyílásoknál látszik, hogy az alap és a kiegészítő páncél vastagsága is átlagos, szóval védelme nem lehet kiemelkedő. Nagy tömege sokkal inkább a nagy méreteiből, mintsem vastag páncélzatából adódik.
Ez annyiban jelentős dolog, amennyiben zavar, ha a Rheinmetall emberei a saját demó járművüket vezetik.A három fickó közül kettő tuti nem arab, hanem európai zsoldos
Én olyat láttam, hogy amikor a Rheinmetall demozott valamit (Lynx vagy Boxer), akkor nem egyenruhában tették. De lehet, hogy igazad van, csak akkor mit keres ott a barna bőrű harmadik?Ez annyiban jelentős dolog, amennyiben zavar, ha a Rheinmetall emberei a saját demó járművüket vezetik.
Ezek nem az arabok járművei. Elmentek promózni, mint ahogy hozzánk eljöttek a törökök promózni a járműveiket. Azon is volt magyar zászló, meg miegymás, közben meg török volt a személyzet.
Merkel vendége, szinte már őslakos.Én olyat láttam, hogy amikor a Rheinmetall demozott valamit (Lynx vagy Boxer), akkor nem egyenruhában tették. De lehet, hogy igazad van, csak akkor mit keres ott a barna bőrű harmadik?
Ez akkora mint egy tank...Ez Qatarban bukkant fel egy parádén. Kétfős toronyban lévő személyzet miatt hatalmas a hatásos célfelülete, a búvónyílásoknál látszik, hogy az alap és a kiegészítő páncél vastagsága is átlagos, szóval védelme nem lehet kiemelkedő. Nagy tömege sokkal inkább a nagy méreteiből, mintsem vastag páncélzatából adódik.
https://2.bp.blogspot.com/-a7q3M6MW...Gx15EX70WCIQCLcBGAs/s1600/Dusx27UU8AYjPu8.jpgEz akkora mint egy tank...