Nem kapkodják el.Eredetileg, hogy volt mar nem emlekszem, a tavasszal nyilatkoztak hogy remelik az iden megkezdodik a szallitas.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem kapkodják el.Eredetileg, hogy volt mar nem emlekszem, a tavasszal nyilatkoztak hogy remelik az iden megkezdodik a szallitas.
Bármilyen hihetetlen, de az USA jóváhagyásra kellett eddig várniuk, valamiért ők ültek rajta egy évig. 2023 június elején hagyta jóvá az USA.Eredetileg, hogy volt mar nem emlekszem, a tavasszal nyilatkoztak hogy remelik az iden megkezdodik a szallitas.
Miért van a képen PULS?Romarm-Elbit megállapodás mobil tarackok gyártására
Acord Romarm-Elbit pentru producţia de obuziere mobile - Economica.net
Compania Naţională Romarm, prin Uzina Automecanica Moreni (UAM), şi Elbit Systems anunţă încheierea unui acord de cooperare pentru producţia de obuziere mobile avansate de 155 mm ATMOS.www.economica.net
Emlékezzünk csak rá, hogy hány évig sz0patták az Elbit-et a Watchkeeperrel. Idén végre rendeltek belőle 3-at.Romarm-Elbit megállapodás mobil tarackok gyártására
Compania Naţională Romarm, prin Uzina Automecanica Moreni (UAM), şi Elbit Systems anunţă încheierea unui acord de cooperare pentru producţia de obuziere mobile avansate de 155 mm ATMOS.www.economica.net
Hivatalos Elbit közlemény: https://elbitsystems.com/pr-new/cn-...an-artillery-center-of-excellence-in-romania/Romarm-Elbit megállapodás mobil tarackok gyártására
Ilyen már volt,még mintapéldányok is készültek az ATROM-bol.Hivatalos Elbit közlemény: https://elbitsystems.com/pr-new/cn-...an-artillery-center-of-excellence-in-romania/
Igen elvileg van is készen nekik pár mintapéldány, aztán jegelték az ügyet. De valamiért újra előkerült.Ilyen már volt,még mintapéldányok is készültek az ATROM-bol.
Ez szerintem humbuk.A Sigmában a Sholef automata töltőjének modernizált változata van.VIDEOREPORTAJ Tunul autopropulsat din Israel ce ar putea fi fabricat în România: „Îl facem în țară și-l montăm pe orice platformă vrea armata română” - HotNews.ro
România caută să se doteze cu tunuri de artilerie autopropulsate, o armă care s-a dovedit a fi extrem de eficace în războiul din Ucraina și care în prezent nuwww.hotnews.ro
A SIGMA automata rendszert teljes egészében Romániában tervezték az Elbit mérnökei, és jelenleg az izraeli hadseregben tesztelik.
Szerintem is humbuk.Ez szerintem humbuk.A Sigmában a Sholef automata töltőjének modernizált változata van.
Jó gyorsan megkapták az elsőt.
Az aeronagazinban van egy 4 oldalas interjú a C/E-ről.Kíváncsi vagyok mi lesz a plusz 4 Gripennel. Különösen azért, mert a románoknak pár éven belül 48 db F-16-osuk lesz. Hogy lesz így a Honvédség a legütőképesebb a régióban?
Alálőttem. A portugál gépek súrolják a 30-at, a norvég a 40-et.Az aeronagazinban van egy 4 oldalas interjú a C/E-ről.
Abban nem vagyok biztos, hogy mind a 48 működőképes lesz. Leselejtezett , jó ez túlzás, de 20-30 éves norvég és portugál gépek,