Jaaa, de hogy a kurva oroszokat zárják ki minden sporteseményről, az azért gondolom fasza szerinted is, nem ?!b+, hogy a sportból is politikát vagytok képesek csinálni.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Jaaa, de hogy a kurva oroszokat zárják ki minden sporteseményről, az azért gondolom fasza szerinted is, nem ?!b+, hogy a sportból is politikát vagytok képesek csinálni.
Mi köze van a kettőnek egymáshoz.Jaaa, de hogy a kurva oroszokat zárják ki minden sporteseményről, az azért gondolom fasza szerinted is, nem ?!
Azt gondoltam, hogy Te már kizártál volna mindenkit aki orosz, azt is aki negatív mintát adott, nyilván. Meg mondjuk skeet lövész, sakkozó, vitorlázó, bármi...Mi köze van a kettőnek egymáshoz.
Attól még, hogy más pöcs, nem kell beállni a sorba.
Btw én az oroszokat már akkor kizártam volna mindenhonnan, amikor az állami doppingos bulika kiderült...
Sajnos..., kettős mércét használva.A sport POLITIKA!
Mindig is az volt, ne bohóckodjunk már!Sajnos..., kettős mércét használva.
Még mindig a románok gyártják a legjobb játék...stadionokat.Ezek a románok stadionokat építettek, és építeni fognak!!!! Mennyi korházat lehetett volna felújítani és hány tanár fizetését megemelni! Orbán! Ja nem, ámbár az első videó vége viccesre sikeredett
Elég felvilágosult, az tuti!S akkor jön egy 1,70m mély Messi, kiderül hogy még sem ez a lényeg a fociban szerencsére!
Nem sírtam azért olyan nagyon tegnap !
Mbappe mondjuk valóban nagyon sokra viszi még, ma már Ő a legjobb, ha hülyéskedést félreteszem.
Mindenhol tolják a cuccot. Az USA-ban is. Kína is. És mindenki tudja. Szerintem, legalizálni kellene.az állami doppingos bulika kiderült...
Volt egy Deutsch Tompika interjú még 2013ban amelyekben a következőket mondta:Ezek a románok stadionokat építettek, és építeni fognak!!!! Mennyi korházat lehetett volna felújítani és hány tanár fizetését megemelni! Orbán! Ja nem, ámbár az első videó vége viccesre sikeredett
Nyilván.Mindenhol tolják a cuccot. Az USA-ban is. Kína is. És mindenki tudja. Szerintem, legalizálni kellene.
Igen, de sokkal több jól futó colos feka van, mint Messi kaliberű zseni.S akkor jön egy 1,70m mély Messi, kiderül hogy még sem ez a lényeg a fociban szerencsére!
Nem, az sincs rendben. Meg az orosz macskâkat sem kellene kiállitásokról kitiltani.Jaaa, de hogy a kurva oroszokat zárják ki minden sporteseményről, az azért gondolom fasza szerinted is, nem ?!
Tolják még a sakkozók is. Csak bele lehetett rugni a ruszkikba, de szerintem Kína pofátlanabb. Egyszerűen a "semmiből" előkerül egy úszó, például, egy-két évig szarrá ver mindenkit a versenyeken, aztán senki nem hall róla semmit.Nyilván.
Itt a pofátlanságról van szó. Illetve annak mértékéről.
Azért látni bőven cseleket tőlük.Vissza térve a sporthoz: a feketéknek általában más a fizikumuk, 18 évesen 2m magas és lefut 4000 métert a Cooper teszten, ezért van tele a Francia válogatott fiatal feketékkel. Nem azért mert technikásabbak vagy értelmesebbek. Fut mint egy gepárd ,rúg mint egy ló
Üdv!a feketéknek általában más a fizikumuk, 18 évesen 2m magas és lefut 4000 métert a Cooper teszten, ezért van tele a Francia válogatott fiatal feketékkel. Nem azért mert technikásabbak vagy értelmesebbek. Fut mint egy gepárd ,rúg mint egy ló.
A Krone-n is címlapsztori. Érdekes, amikor a WaPo kevesellte a feketéket az argentinoknál, akkor nem kiáltott senki rasszizmust.
Hm, egyik olimpián voltak toronyugrók, ugye 16 év a korhatár, hát ők akkor váltották a fogaikat elöl. Biztos 16 felettiek voltakTolják még a sakkozók is. Csak bele lehetett rugni a ruszkikba, de szerintem Kína pofátlanabb. Egyszerűen a "semmiből" előkerül egy úszó, például, egy-két évig szarrá ver mindenkit a versenyeken, aztán senki nem hall róla semmit.
A ruszkiknál meg legalább nyoma van, hogy milyen világversenyeken indult évekkel korábban.
Én, leginkább azt tiltanám, hogy 18, de inkább 20 év alattiak versenyezhessenek olimpiai vagy világversenyen. Az nem normális, hogy egy 19 éves lány már kiöregedett tornász. Tudom, nincs ez még végig gondolva részemről, hogy hogyan és miként képzelem el...
Ki van találva: technikai civilizáció a neve!Tetszett volna olyan sportot kitalálni, ahol nem ez számít.