Sport

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

G

Galthran

Guest

Pogány

Well-Known Member
2018. április 26.
22 040
73 171
113

• Imádom
  • Tetszik
Reactions: hete and LMzek 2.0

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
26 567
89 738
113
Szerencsétlen dánok ... :(
Azt írták:
"JESPER ENGMANN dán szakíró szerint a Christian Eriksen a halasztás egyik nagy nyertese. Tavaly februárban a Tottenhamtől az Internazionaléhoz igazolt, de első fél idényében nagyon szenvedett, sőt idén januárban még a távozása is szóba került. Azonban nem adta fel, jól teljesített, és sokan méltatták a milánóiak bajnoki címében játszott pozitív szerepéért."

• Szomorú
Reactions: Filter

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
48 785
86 003
113
Már stabil az állapota és kórházban van.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

G

Galthran

Guest

Öttusa: Marosi Ádám és a csapat is világbajnok Kairóban!​

Aranyérmes lett Marosi Ádám és a férficsapat a kairói öttusa-világbajnokságon. Olimpiai bronzérmesünk kimagaslóan szerepelt a férfi döntőben, a szombati körvívást 26 tussal a második helyen zárta, úszásban a 11. legjobb időt teljesítette, s így összetettben átvette a vezetést, a lovaspályán hibátlan produkciót nyújtott, míg a laser runban sikerült megtartania vezető pozícióját.

A 36 esztendős versenyzőnk, aki legutóbb 2009-ben volt egyéni világbajnok, ezzel a szerepléssel ötkarikás kvótát is szerzett, így Tokióban pályafutása harmadik olimpiájára készülődhet.

„A döntő már szombaton elkezdődött egy briliáns vívással, ami életem legjobb eredményét hozta – értékelt boldogan Marosi Ádám. – Szárnyaltam, végig flow-ban voltam, szinte minden sikerült. A finálé legnehezebb pillanata az elmúlt 24 óra volt, mert folyamatosan a dobogóról és az aranyéremről álmodoztam. A lovaglást nagyon élveztem ezen a napon, de a laser run életem legkeményebb versenye lett, mert az első helyen menni és lőni nagyon nehéz feladat. Boldog vagyok és nagyon köszönöm az edzőimnek, a klubomnak, a családomnak, a barátaimnak ezt a sikert. Nem tudom, hogy ebben a sportágban ki a legidősebb világbajnok, de lehet, hogy mától én vagyok.”

„Tizenkét év után sikerült megismételni azt a tettet, hogy egyéniben és csapatban is a magyaroké lett az arany. Ez felemelő érzés, és úgy hiszem, ez mindenkinek megmutatta, hogy az a munka, amit pár évvel ezelőtt elkezdtünk, végre kezd beérni” –
tette hozzá Martinek János, a férfiak szövetségi kapitánya.

MarosiAdam1200_960px.jpg

enzo

Well-Known Member
2014. augusztus 4.
14 691
37 227
113
Hát ez csúnyán végződött. A portugálok volt az az ellenfél, amelyik ellen volt halvány esély, legalább pontszerzésre. A 84. percig úgy tűnt, össze is jöhet.

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
19 447
61 458
113
Hát ez csúnyán végződött. A portugálok volt az az ellenfél, amelyik ellen volt halvány esély, legalább pontszerzésre. A 84. percig úgy tűnt, össze is jöhet.

Én azt láttam, hogy a kb. 80 percig hoztunk egy olyan játék színvonalat, mint az EB címvédő, akiknél egy 5 szörös aranylabdás focizik!
Szerintem kifejezetten jól játszottunk!
És az se kis dolog, hogy itthon, tétmeccsen játszhattunk az EB címvédővel és játszunk majd a VB címvédő ellen is!