Sport

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

hayate

Well-Known Member
2012. december 3.
337
1 717
93
Nem kis szenzáció hogy Valter Attila áll az összetett élén a Giron:


Ejj ha ezt szegény Sipos János láthatná, közvetíthetné. Sokat tett hozzá hogy imádtam a Tour d France-t a kétezres évek elején.

 

formosa1

Well-Known Member
2016. augusztus 30.
1 575
978
113
Nem kis szenzáció hogy Valter Attila áll az összetett élén a Giron:


Ejj ha ezt szegény Sipos János láthatná, közvetíthetné. Sokat tett hozzá hogy imádtam a Tour d France-t a kétezres évek elején.
Én még nagyon pici voltam, de jobban szerettem a Tourt, mint a mesefilmeket. Remélem, - Sipi szavaival élve - ma is "bedobják a gereblyét a mezőnybe" Ati mögé, de az esélyesek elé...!!! :):)
 
G

Galthran

Guest
azért hoznak ennyi külföldit mert a magyar tinédzser akkora árat mond hogy leesik a székről a menedzser úr... plusz gondolom egy üzbég vagy kameruni srác esetében ügyesebben lehet bánni a pénzzel, visszaosztások, okos bejelentések a nav felé,stb. ne feledjük, magyar fudballról van szó
 
G

Galthran

Guest
Ennél súlyosabb probléma, hogy a magyar tinédzserek többsége fizikailag rottyon van. A kameruni legalább tud futni.
bullshit, aki oda kerül az tud futni is, ha oylan volt az edzője...mert ha az utánptlás szakember is csak anynit tud felmutatni hogy csókos,akkor megette a fene. ja meg ez eprsze a fiatalokra is igaz, sok közöttük az oylan akinek apuci tolta a szekeret, vett mezeket vagy labdákat a csapatnak akkor nyilván az ő hülyegyereke fog bekerülni
 
  • Tetszik
Reactions: LMzek 2.0
G

Galthran

Guest
ami engem ennél jobban zavar: női kosárban megszokott hogy oylan amerikaiakat honosítunk akik a válogatottság végett veszik csak fel az állampolgárságot, majd 2 jó idény vagy egy jobb selejtezőtorna után húznak el törökbe vagy más jobb ligákba és ennyi volt a pályafutásuk magyar színekben. ezt kéne kigyomlálni, de asszem női kéziben is megszokott hogy a légiósszabályt így játsszák ki
 
  • Szomorú
Reactions: LMzek 2.0
T

Törölt tag 4082

Guest
WUT?
Egy játékvezető, aki 20 éve+ nem fújt egy meccset sem...?
Nézd, a magyar foci egyik legnagyobb problémája, hogy az uram-bátyám rendszerben osztják az észt, és akadályozzák a változást, a mindenhez is jobban értő régi öregek.
Kitúrtak innen kb mindenkit aki változtatni akart, és kb mostanra kezd egy icipicit megtörni az uralmuk.
Ebbe a jv kar is beletartozik. Köztük Puhl is.
 
  • Tetszik
Reactions: Filter
M

molnibalage

Guest
Nézd, a magyar foci egyik legnagyobb problémája, hogy az uram-bátyám rendszerben osztják az észt, és akadályozzák a változást, a mindenhez is jobban értő régi öregek.
Kitúrtak innen kb mindenkit aki változtatni akart, és kb mostanra kezd egy icipicit megtörni az uralmuk.
Ebbe a jv kar is beletartozik. Köztük Puhl is.
Én itt semmiféle bizonyítékot nem látok.
 
  • Tetszik
Reactions: fip7 and formosa1

OhioNurse

Well-Known Member
2020. szeptember 14.
1 535
8 804
113
Folytatásos.
Érdekesek a kommentek is.
(nincs benne aktuálpolitika)

 
  • Tetszik
Reactions: LMzek 2.0

bel

Well-Known Member
2020. augusztus 24.
1 596
3 813
113
Milyen az összegzésed az élményről, versenyzőkről?
Szia,

A versenyzok nagyon vegyesek voltak, volt koztuk olyan, aki mar 5 eve nemzetkozi IDPA biro, es jopar olyan is, aki eleteben most lott eloszor mozgas kozben versenyen.

Szerintem ez egy jo ertelemeben vett "amator" verseny volt, mindenki azer volt ott, hogy jol erezze magat, es ez sikerult is.
(Es szerintem pont ez hianyzik a legjobban a magyar loveszsportbol, az IPSC sok eve, az IDPA 1-2 eve probal "profi" lenni, de a valosag az, hogy nalunk igazi profi lovesszport soha nem lesz, csak amatorok, akik jol akarjak magukat erezni. Ezert talaltam ki a SAS-t, hogy 3. alkalommal is visszalepjunk a gyokerekhez, ahonnan indult a masik 2 sportag. Aztan majd 20 ev mulva valakinek le kell majd valtania a SAS-t is, mert ott is az lesz a lenyeg, hogy a vilagbajnoksag gordulekeny legyen :) .)

Az ismert palyak tobbsege egyszeru volt, de egyszerusege mellett is azert adott elmenyt a gyakorlott versenyzoknek. A nem gyakorlottaknak meg foleg. :)

Az ismeretlen palya (ez volt az egyetlen, amit nem en terveztem), meg mindig nagy elmeny, most is az volt. A tervezok/epitok a szigoru szabalyok (egyetlen falra kellett rakni az osszes celt) ellenere nagyon jo palyat csinaltak.