Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Tehát akkor a cikket bárki megírhatta volna. Akkor nem értem, hogy kit és miről kellene megkérdezni... Ez olyan, mintha az USAF beleszólt volna abba, hogy mit írok az F-15 vagy bármelyik cikkemben. Már elnézést, de mi a fasz köze van bárkinek arról, hogy te vagy én mit írok a public adatokból dolgozol? Véleményen szerint az égvilágon semmi. Ha teszem fel én írtam volna a témában, akkor beleszólhatnának? Oszt mégis hogyan...? Akkor nálad miért tehetik? Ha romantikus szonettet írnál abba is belepofáznának? Nem értem az egészet. Szerinte semmi közük hozzá, hogy saját és más örömére mit írsz. Persze a baj az, hogy mivel ők a feletteseid érhet retorzió. Jogász sem vagyok, de én abszolút nem látok semmit, ami megtiltaná, hogy magánemberként azt írj, ami jólesik...
</blockquote>Phoenix said
<blockquote>
<div>Tisztelt Liszkai Úr!
Tájékoztatom hogy a HM nem járult hozzá a "Perspektivikus teherszállító repülőgépek a Magyar Honvédségnek" című írásának megjelentetéséhez, így az említett cikk semmilyen formában sehol nem jelenhet meg.
</div>
</blockquote><blockquote>
<div>
</div>
Bae-146.Star Trek said
Phoenix!
Tudjuk már a db számot és azt is ,hogy valószínűleg sugárhajtású lesz...Van tipped melyik típus a legvalószínűbb? Persze csak tipp szinten?
tindalos said
<blockquote>Star Trek said
Phoenix!
Tudjuk már a db számot és azt is ,hogy valószínűleg sugárhajtású lesz...Van tipped melyik típus a legvalószínűbb? Persze csak tipp szinten?
„A Malév megszűnésével Magyarország állami légi szállítási képesség nélkül maradt. Sem a katonai, sem a civil, sem az egyéb állami igényeknek nem tud pillanatnyilag megfelelni, tekintettel arra, hogy a birtokunkban lévő An-26-os típusú járművek rendkívül elavultak a világ számos repülőterére környezetvédelmi okokból, a zajterhelés miatt nem is kapnak leszállási engedélyt."
Pedig erre szükség volna, hiszen így biztosítani tudnák a honvédség missziós szállítási feladatainak költséghatékony, önálló ellátását, polgári légiközlekedésben nem szállítható, veszélyes anyagok és felszerelések légi szállítását, rendkívüli körülmények között külföldön rekedt magyar állampolgárok kimentését – szükség szerint repülés közbeni egészségügyi ellátással -, rendkívüli gyorsaságot igénylő szervszállításokat, a társminisztériumok, a rendvédelmi szervek külföldi feladatainak végrehajtását, a nagykövetségek evakuációs terveinek támogatását.
Minderre – mintegy nettó 5 milliárd forintnyi összegből – három sugárhajtású szállító repülőgép beszerzését tervezik, a pénzügyi lehetőségek függvényében akár már 2013-ban…
tindalos said
<blockquote>Star Trek said
Phoenix!
Star Trek said
Hát valakinek több és valós infója van erről..._
Hát én reménykedem, hogy azt csak hozzá nem értéssel mondta... Mert akkor marad egy civil személyszállítóból átalakított változat, mint pl. a BAE146, aminek ugye nincs rámpája hátul... No az eléggé gáz lenne, ha szállítóképességet áldoznának fel, csak azért, hogy a tisztelt képviselőket ne zavarjon a propellerek hangja. :SPhoenix said
Hende maga nyilatkozta, hogy sugárhatású lesz. Tudtommal nincs sugárhajtású olasz típus a piacon.