Szu-17 , Szu-20 , Szu-22 / Su-17 , Su-20 , Su-22 Fitter (Szuhoj)

Ami pedig a KBH-t illeti még élek és virulok,nem zaklatnak,nem rúgja ráma  TEK az ajtót heti rendszerességgel,nem szoktak megkínozni sem ha a parancsnoki épületbe megyek szóval neked sem lesz semmi bajod,ha kétszer gondolkozol mielőtt  a Honvédséggel bármilyen összefüggésben írsz ide vagy bárhová a neten.

Négy éve vagyok a zászlóaljnál ide kb 3 éve írogatok.Ha ésszel írsz akkor a kutya ne fog leszerelni ezért.Azt kell átlátni,hogy mi tartozik a netre és mi az ami nem,ha ez megy semmi bajod nem lesz.

<p class="new-blogpost-comment-notice">Komment ehhez a hírhez: A Szuhoj Szu-17 Fitter vadászbombázó-család
Galcom:
amugy az ELINT képességhez nem azt írtam hogy itt jelent meg elsőként csak azt:
"A Szu-17 tárházában megjelent a felderítő és az ELINT képesség is."
De a Kapos ezred dolgában igazatok van megnéztem a forrásom és ott is helyesen van én értettem félre...

Amugy számomra is ez az egyik kedvenc.....No meg a Szu-15 és a 24-es.

Kis koromban meg F-14,f-4 meg F-16 volt a menő..

Furcsa ahogy idősödöm megyek az orosz vasak felé...Talán mert nem ez folyik a csapból vagy nem tom.....

Ma is tortént egy baleset. Szanában egy lakoházra zuhant a jemeni légiero Szu-22 -es gépe. A pilota meghalt.

Továbra is hadrendbe maradnak a Szu-22 gépek a Lengyel légieronél. Pontosan meddig arrol március kozepén dontenek......
http://dziennikzbrojny.pl/artykuly/art,1,1,6294,english-zone,1,the-strategic-decision-su-22-will-remain-in-service