Ebből is egy db van?Vojennaja Prijomka:
Szu-25SzM3, Szupergracs
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ebből is egy db van?Vojennaja Prijomka:
Szu-25SzM3, Szupergracs
Még nem néztem meg. Ha a SzM3, akkor nem sok lehet belőle.Ennyire le vagy maradva?
Még nem néztem meg. Ha a SzM3, akkor nem sok lehet belőle.
Vojennaja Prijomka:
Szu-25SzM3, Szupergracs
Ha a SzM3, akkor nem sok lehet belőle.
Emléxem, hogy voltak ott. Korszerűsítés nélkül nem is érnek sokat. Már a papucsosoknak is van Iglája.Remek videó!
Jól látom, hogy régi rozsdás Sz-24-es rakéta is kerül még ki a raktár mélyéről? Ezt a típus még II VH-s eredetű, az ötvenes években kezdték gyártani.
A kiengedett futókkal belassított Tu-16 lelövését is rég láttam.
Eddig 20 darab Szu-25SzM3 korszerűsítését rendelték meg. Ebből:
A leszállított tizenegykét darab Szu-25SzM3 repülőgépet az észak-kaukázusi régióba küldték a (368. és a 960.) ezredekhez. Ez utóbbi alakulat küldött hat Szu-25SzM3-ast, bő két hónapra Szíriába tavaly nyár elején.
- kettő prototípus
- 14 leszállítva
- négy korszerűsítés alatt.
Méghozzá egy Vihr az a pct rakétaA fenti videóból egy rövid részlet, amelyben a Szu-25 pct. rakétával lő le egy Tu-16-ost:
Mivel nem tudok oroszul, így nem 100%-ig vagyok biztos az állításomban.
Ezt az MH-17es lelövésekor kellett volna mutogatni.A fenti videóból egy rövid részlet, amelyben a Szu-25 pct. rakétával lő le egy Tu-16-ost:
Mivel nem tudok oroszul, így nem 100%-ig vagyok biztos az állításomban.
Ezt az MH-17es lelövésekor kellett volna mutogatni.
Itt egy fura baleset, véletlen rakétaindítás, ezúttal Csádban:
https://www.aerotime.aero/clement.c...5uLj-9-VFNXM5YCfFOL1qMTPsB-u5_21BL_3WGTHNSgGE