Mac beraktad már ezt a hírt a kínai hajtómű gyártásról.
Kína ügyes, jól összeszedték, vásárolták mind a kész tényeket, adatokat(jó, ezt inkább lopták), mind kiképeztették akár külföldön is a saját embereiket a legjobb egyetemeken, ettől még sok ember arra gyanakszik továbbra is, szerintem sem ok nélkül, hogy a hajtómű technológiában le vannak maradva a másik két nagyhoz képest.
Abban biztos vagyok legalább is, hogy nem elektronikai téren tudnak már az Oroszok újat mutatni, amit tudtak, már eltanultak tőlük e téren, sőt, ezzel egyet is értek veled, lehet hogy Kína itt már többet is tud, mivel nem egy napon említhető a miniatürizálás színvonala/és főleg az e téren rendelkezésre álló gyártási kapacitás a két országban.
Ezért logikusan nálam is az a verzió él, hogy a hajtómű/aerodinamikai megoldások lehet az a terület, ahol még tudnának okosodni tovább, az Orosz fejlesztések "beható vizsgálatával", s ha látsz Szu-35 öst Kínai felségjelzéssel, ha nem, azért azt el kéne még neked is ismerned, hogy általában MÉG az a jellemző, hogy olyan hírek reppennek fel, hogy Kína érdeklődik Rus haditechnika iránt, és nem fordítva, valamint a már megtörtént jelentős beszerzések is egy irányba mutatnak a múltban is, mindig Oroszország szállított repülőt/rakétát/hajót Kínának, és nem fordítva. Ezek olyan tények, amelyeket nehéz nem a helyén kezelni, szerintem. HA én vagyok az eladó, olyan dologban, amit mindketten gyártunk, sanszosan még én gyártom a jobb cuccot, nem?