Ennek a konfignak mi értelem?Mármint milyen létjogosultsága van az R-27-nek ha ott az R-77?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mai poszt Lenintől. A Szuhoj gyárból szökött tervezők tervezték a Mignél, mégis a Szu-34 őse lett. Mig-70.1 4 Novator rakétával.Ez, hogy függ össze a Szuhojjal? (költői kérdés)
Mai poszt Lenintől. A Szuhoj gyárból szökött tervezők tervezték a Mignél, mégis a Szu-34 őse lett. Mig-70.1 4 Novator rakétával.
Akárhogy nézem, csak egy CGI jelentéstartalom nélkül...Akárhogy nézzük, ez egy bombázó.
Nem tudom, ehhez nem értek.Allessmor vagy molnibalage?
A szu-30SM modernizációs oldalon ezt találtam .
Laser Target Designator & Ranger
Optico-laser-teplotelevizionnaya (SOLT-25) system (Su-30SM1)
Most csak találgatok hogy hogyan van ez ?
Mert találtam egy iylen képet is ami a szu-25SM3 orrába van a rajz alapján.
most akkor ezt hogyan akarják a szu-30sm1-be rakni?
Örülök, hogy megtaláltad a lényeget.Akárhogy nézem, csak egy CGI jelentéstartalom nélkül...
Simán beépíthető pl. a radarkúp és az orrfutóakna közé egy kissé kiálló áramvonalazott dudorba (mint anno a MiG-23-on az infradetektor), vagy látószög szempontjából még jobb valamelyik szívócsatorna alá a fegyverfüggesztő gerenda előtt ugyanígy.Allessmor vagy molnibalage?
A szu-30SM modernizációs oldalon ezt találtam .
Laser Target Designator & Ranger
Optico-laser-teplotelevizionnaya (SOLT-25) system (Su-30SM1)
Most csak találgatok hogy hogyan van ez ?
Mert találtam egy iylen képet is ami a szu-25SM3 orrába van a rajz alapján.
most akkor ezt hogyan akarják a szu-30sm1-be rakni?
Simán beépíthető pl. a radarkúp és az orrfutóakna közé egy kissé kiálló áramvonalazott dudorba
Az lehet, csak pont te kérdezted hogyan lehet beépíteni a SzOLT-25-öt a Szu-30-ba, szóval konkrét típusokra kérdeztél rá, én meg arra válaszoltam. Egyébként egy forgófejű TGP-nek is a legjobb hely egy Szu-30-on a szívócsatorna alatt van, ahol semmi se korlátozza lefelé a látószögét.T-220 vagy a pakfa gépnek szánt TGP egyszerűbb. a forgatható optikai fejjel
Az lehet, csak pont te kérdezted hogyan lehet beépíteni a SzOLT-25-öt a Szu-30-ba, szóval konkrét típusokra kérdeztél rá, én meg arra válaszoltam.
Egyébként egy forgófejű TGP-nek is a legjobb hely egy Szu-30-on a szívócsatorna alatt van, ahol semmi se korlátozza lefelé a látószögét.
Na látod, nem is olyan hülyék a turbánosok ... főleg ha az izraeliek meg is mondták nekik hova kell függeszteniük.Tudom és örülök is neki hogy válaszoltál
Én is így gondolom.
Mint pl a india szu-30KI Izraeli TGP-vel.