Ennek a konfignak mi értelem?Mármint milyen létjogosultsága van az R-27-nek ha ott az R-77?
Mai poszt Lenintől. A Szuhoj gyárból szökött tervezők tervezték a Mignél, mégis a Szu-34 őse lett. Mig-70.1 4 Novator rakétával.Ez, hogy függ össze a Szuhojjal? (költői kérdés)
Mai poszt Lenintől. A Szuhoj gyárból szökött tervezők tervezték a Mignél, mégis a Szu-34 őse lett. Mig-70.1 4 Novator rakétával.
Akárhogy nézem, csak egy CGI jelentéstartalom nélkül...Akárhogy nézzük, ez egy bombázó.
Nem tudom, ehhez nem értek.Allessmor vagy molnibalage?
A szu-30SM modernizációs oldalon ezt találtam .
Laser Target Designator & Ranger
Optico-laser-teplotelevizionnaya (SOLT-25) system (Su-30SM1)
![]()
Most csak találgatok hogy hogyan van ez ?
Mert találtam egy iylen képet is ami a szu-25SM3 orrába van a rajz alapján.
most akkor ezt hogyan akarják a szu-30sm1-be rakni?
![]()
Örülök, hogy megtaláltad a lényeget.Akárhogy nézem, csak egy CGI jelentéstartalom nélkül...
Simán beépíthető pl. a radarkúp és az orrfutóakna közé egy kissé kiálló áramvonalazott dudorba (mint anno a MiG-23-on az infradetektor), vagy látószög szempontjából még jobb valamelyik szívócsatorna alá a fegyverfüggesztő gerenda előtt ugyanígy.Allessmor vagy molnibalage?
A szu-30SM modernizációs oldalon ezt találtam .
Laser Target Designator & Ranger
Optico-laser-teplotelevizionnaya (SOLT-25) system (Su-30SM1)
![]()
Most csak találgatok hogy hogyan van ez ?
Mert találtam egy iylen képet is ami a szu-25SM3 orrába van a rajz alapján.
most akkor ezt hogyan akarják a szu-30sm1-be rakni?
![]()
Simán beépíthető pl. a radarkúp és az orrfutóakna közé egy kissé kiálló áramvonalazott dudorba
Az lehet, csak pont te kérdezted hogyan lehet beépíteni a SzOLT-25-öt a Szu-30-ba, szóval konkrét típusokra kérdeztél rá, én meg arra válaszoltam.T-220 vagy a pakfa gépnek szánt TGP egyszerűbb. a forgatható optikai fejjel
Az lehet, csak pont te kérdezted hogyan lehet beépíteni a SzOLT-25-öt a Szu-30-ba, szóval konkrét típusokra kérdeztél rá, én meg arra válaszoltam.
Egyébként egy forgófejű TGP-nek is a legjobb hely egy Szu-30-on a szívócsatorna alatt van, ahol semmi se korlátozza lefelé a látószögét.
Na látod, nem is olyan hülyék a turbánosok ...Tudom és örülök is neki hogy válaszoltál
Én is így gondolom.
Mint pl a india szu-30KI Izraeli TGP-vel.
![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..