Benne van a kínai 24 is.Átadták a századik Szu-35Sz-t. Gondolom, ebben a kínai kontingens is benne van.
https://vpk-news.ru/news/46947
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Benne van a kínai 24 is.Átadták a századik Szu-35Sz-t. Gondolom, ebben a kínai kontingens is benne van.
https://vpk-news.ru/news/46947
A Szu-27Sz különféle változatainak aránya hogyan változott az elmúlt kb. 15-20 évben?
Aláírtak újabb szerződést? Vagy terveznek? Vagy a pénz át a Szu-57 programba?Így összesen a 98( megrendelt) darab lesz.
Aláírtak újabb szerződést? Vagy terveznek? Vagy a pénz át a Szu-57 programba?
Ha rendelnek még Szu-35Sz-t (szerintem igen) csak 2020-ban írják alá az újabb megrendelést.
300 db-ig.
Már mindenki megválaszolt mindent, én még azért megemlékeznék a pár századnyi(?) aktív Szu-27Sz-ről (P-ről?), illetve UB-ról is.A Szu-27Sz különféle változatainak aránya hogyan változott az elmúlt kb. 15-20 évben?
Lásd Izrael példáját.
Nem kell mindenhová, mindenre a nagyon drága vadászrepülőgép.
Most rendeltek még két századnyi F-15-öt pont azért, amiről ghostrider beszél.Mivel most jelentek meg az 5 gen gépek így most azokat hozzák majd előtérbe ott. Sőt ! Ott van a legtöbb f-35 is hadrendben a jenkiken kívül.
Hamarabb meg lesz nekik az a 100 db f-35 mint az oroszoknak 50 db su-57.
A világ legnagyobb területű országáról beszélünk, 300 korszerű gép kevés oda.Ami van már nekik su-30sm + su-35 bőven elég precíziós bombázgatni .Sőt a közeljövő bombázói arról fog szólni hogy f-35 + SDB II, j-20+TL-20
Sima Sz repül még valahol? Az SzM és SzM korszerűsítések műszaki tartalma nagyjából mi volt?45 SzM és 21 SzM3 van szolgálatban, illetve még 3 SzM3-at át kéne adni 2018 év végéig(lenne 24) így fejből .
Visszatérve a Szu-35Sz-hez-76 darab van az orosz légierőnél, még 22 darab lesz átadva 2020 év végéig. Így összesen a 98( megrendelt) darab lesz.
Már mindenki megválaszolt mindent, én még azért megemlékeznék a pár századnyi(?) aktív Szu-27Sz-ről (P-ről?), illetve UB-ról is.
De ezek már tényleg csak "játszós" vasak, pont mint a MiG-29-esek.
Bár még tavaly előtt is nagyjavítottak Szu-27P-t, Szu-27P standard szerint. És nem külföldi vevőnek.
Sima Sz repül még valahol?
Kizárt dolog
Gondolni kéne a szu-30sm modernizációjára is .Abból is már 114 darab lesz januárig szóval lenne mit modernizálni
Tudom uncsi : TGP HMD új gen rakáták .Szóval nem kell már oda több szu-35 hanem azokat kéne már tuningolni .
Már több Szu-35Sz és Szu-30SzM van, mint Szu-27Sz/P vagy UB.Még kb 50 Szu-27 (Sz és P) és 10 UB repül az orosz légierőnél. Ezenkívül kb 18 Szu-27P/Sz/UB a haditengerészeti légierőnél.
A 2008-as állapotokhoz képest elég szépen megújult a géppark. A problémát én abban látom, hogy hiába nem azonos a platform ugyanúgy buta bombázhatni látni szinte csak az új gépeket, meg UB blokkozgatni és R-77-1 is mutatóban van. Nem elég az új platfrom, az "étkészletet" is meg kellene újítani. Persze a régi fegyvereket is használva van képesség növelés, de azért PGM-mel az igazi egy vadászgép.Már több Szu-35Sz és Szu-30SzM van, mint Szu-27Sz/P vagy UB.
Ebben igazad van... szerintem egyszerűen nincs pénz arra , hogy “vaktában” lövöldözzenek számukra drága skulokkalA 2008-as állapotokhoz képest elég szépen megújult a géppark. A problémát én abban látom, hogy hiába nem azonos a platform ugyanúgy buta bombázhatni látni szinte csak az új gépeket, meg UB blokkozgatni és R-77-1 is mutatóban van. Nem elég az új platfrom, az "étkészletet" is meg kellene újítani. Persze a régi fegyvereket is használva van képesség növelés, de azért PGM-mel az igazi egy vadászgép.