Szu-27 / Szu-30 / Szu-33 / Szu-35 Flanker (Szuhoj)

Ladoga-2019, Felvételek egy Szu-35Sz kabinjából

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: fishbed
Mongólia átvette az első Szu-30SzME gépét. 2019. március 31-én az irkutszki Irkut repülőgépgyár területéről felszállt Szu-30SzME Mongólia fóvárosa Ulanbátor Dzsingiszkhán nevét viselő repterén landolt. Az ünnepélyes ceremónián a mongol légi és légvédelmi erők paranacsnoka O.Enhabajar ezredes mondott beszédet.
Kiemelte, hogy 30 év után ez a mongol légierő első korszerü repülőgépe . Első körben 4 Szuhojt rendeltek a mongolok.

IDQ_7m0bBEk.jpg

K-feLk_6Xxo.jpg

vKFDSPPaIO0.jpg

Mert jog szerint az övék. Az oroszoknak nem sokat számít, Finnországnak meg vagy az 1/5e.
Amúgy nem tudom, tudod-e, de Finnország gyárilag a Jeges-tengerig ért. Most lenne a NATO és Oo között egy semleges folyosó. Ezt nem is említettem, mert nyilvánvaló okokból ez szóba se kerülhet. Azt amúgy a nikkelbánya miatt nyúlták le az oroszok. Most meg úgy kéne nekik még egy ország az északi olajmezők felé, mint púp a hátukra.
Amúgy ha jól tudom, a norvégok épp Finnországnak adnak egy hegyet. Nekik van elég, a finneknek meg ez az egy lenne.
Trianon?

Mongólia átvette az első Szu-30SzME gépét. 2019. március 31-én az irkutszki Irkut repülőgépgyár területéről felszállt Szu-30SzME Mongólia fóvárosa Ulanbátor Dzsingiszkhán nevét viselő repterén landolt. Az ünnepélyes ceremónián a mongol légi és légvédelmi erők paranacsnoka O.Enhabajar ezredes mondott beszédet.
Kiemelte, hogy 30 év után ez a mongol légierő első korszerü repülőgépe . Első körben 4 Szuhojt rendeltek a mongolok.

IDQ_7m0bBEk.jpg

K-feLk_6Xxo.jpg

vKFDSPPaIO0.jpg

Értem én, hogy április 1 van. ;) :P :)
http://www.sukhoi.mariwoj.pl/su-30-ru-30m2.htm

• Tetszik
Reactions: fishbed and boki
Lehet valaki elhitte...;):)

Kicsit még várhattál volna. :D

Így este 9 magasságában már elmertem szólni magam. Amikor megláttam 1,5 órája, én úgy dőltem a nevetéstől, hogy csak na. Mondjuk nem tudom, hogy az április bolondja kategóriájú álhír vagy a középső képen lévő "bőrkabát" miatt. ;) :P :D

Tavalyi és lehet volt is már, de én akkor is beteszem.

A béna és szerintem totál feleslegesn CGI-on túl látványosak a felvételek.
Érdekes látni, hogy a néhai Vityazi vezér és Kubinka-i bázisparancsnok Igor Tkacsenko fia (aki szintén Igor) is a Vityazihoz került.
Az is beszédes, hogy a korábbi Lipeck-i parancsnok Kharcsevszkij vezérezredes se bírt sokáig magával a nyugállományba vonulás után és már az IRKUT-nál berepülőpilóta.

• Tetszik
Reactions: borisz and fishbed
Azért én arra nem esküdnék meg, hogy ha a kínaiak megkapnák a "harmincast" nem lenne meg azonnal hozzá az összes tervdokumentáció. Valamelyik "hüvely" :D:Dszerver pdfben töltené le nekik!:D:D

Off, de Szu-35ösök mennyit repülnek? Valamiért nincs tele a net képekkel.

Japán közelében mintha repkedtek volna.

• Tetszik
Reactions: fishbed
Már Egyiptomot is megfenyegette Jenkiföld KM-jének egyik magas rangú tisztviselője. Ha Szu-35 gépet vesz Egyiptom jönnek a szankciók

Nesze neked "függetlenség" "demokrácia" meg "szabadpiac" Ezek hiánya miatt kaptak a szovjetek hideget meleget . Most meg hogy van ! Most már az a baj! Kínával szemben ugyan ez