Szu-27 / Szu-30 / Szu-33 / Szu-35 Flanker (Szuhoj)

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
48 780
85 983
113
Ladoga-2019, Felvételek egy Szu-35Sz kabinjából

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: fishbed

boki

Well-Known Member
2012. május 18.
48 780
85 983
113
Mongólia átvette az első Szu-30SzME gépét. 2019. március 31-én az irkutszki Irkut repülőgépgyár területéről felszállt Szu-30SzME Mongólia fóvárosa Ulanbátor Dzsingiszkhán nevét viselő repterén landolt. Az ünnepélyes ceremónián a mongol légi és légvédelmi erők paranacsnoka O.Enhabajar ezredes mondott beszédet.
Kiemelte, hogy 30 év után ez a mongol légierő első korszerü repülőgépe . Első körben 4 Szuhojt rendeltek a mongolok.

IDQ_7m0bBEk.jpg

K-feLk_6Xxo.jpg

vKFDSPPaIO0.jpg

megazez

Well-Known Member
2018. július 22.
7 798
26 372
113
Mert jog szerint az övék. Az oroszoknak nem sokat számít, Finnországnak meg vagy az 1/5e.
Amúgy nem tudom, tudod-e, de Finnország gyárilag a Jeges-tengerig ért. Most lenne a NATO és Oo között egy semleges folyosó. Ezt nem is említettem, mert nyilvánvaló okokból ez szóba se kerülhet. Azt amúgy a nikkelbánya miatt nyúlták le az oroszok. Most meg úgy kéne nekik még egy ország az északi olajmezők felé, mint púp a hátukra.
Amúgy ha jól tudom, a norvégok épp Finnországnak adnak egy hegyet. Nekik van elég, a finneknek meg ez az egy lenne.
Trianon?

Python

Well-Known Member
2010. augusztus 8.
26 684
7 996
113
Mongólia átvette az első Szu-30SzME gépét. 2019. március 31-én az irkutszki Irkut repülőgépgyár területéről felszállt Szu-30SzME Mongólia fóvárosa Ulanbátor Dzsingiszkhán nevét viselő repterén landolt. Az ünnepélyes ceremónián a mongol légi és légvédelmi erők paranacsnoka O.Enhabajar ezredes mondott beszédet.
Kiemelte, hogy 30 év után ez a mongol légierő első korszerü repülőgépe . Első körben 4 Szuhojt rendeltek a mongolok.

IDQ_7m0bBEk.jpg

K-feLk_6Xxo.jpg

vKFDSPPaIO0.jpg

Értem én, hogy április 1 van. ;) :p :)
http://www.sukhoi.mariwoj.pl/su-30-ru-30m2.htm

• Tetszik
Reactions: fishbed and boki

Python

Well-Known Member
2010. augusztus 8.
26 684
7 996
113
Lehet valaki elhitte...;):)

Kicsit még várhattál volna. :D

Így este 9 magasságában már elmertem szólni magam. Amikor megláttam 1,5 órája, én úgy dőltem a nevetéstől, hogy csak na. Mondjuk nem tudom, hogy az április bolondja kategóriájú álhír vagy a középső képen lévő "bőrkabát" miatt. ;) :p :D

Allesmor Obranna

Well-Known Member
2010. április 30.
13 845
67 325
113
Tavalyi és lehet volt is már, de én akkor is beteszem.

A béna és szerintem totál feleslegesn CGI-on túl látványosak a felvételek.
Érdekes látni, hogy a néhai Vityazi vezér és Kubinka-i bázisparancsnok Igor Tkacsenko fia (aki szintén Igor) is a Vityazihoz került.
Az is beszédes, hogy a korábbi Lipeck-i parancsnok Kharcsevszkij vezérezredes se bírt sokáig magával a nyugállományba vonulás után és már az IRKUT-nál berepülőpilóta.

• Tetszik
Reactions: borisz and fishbed

Mackensen

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
Moderátor
2010. május 3.
21 605
14 769
113
Azért én arra nem esküdnék meg, hogy ha a kínaiak megkapnák a "harmincast" nem lenne meg azonnal hozzá az összes tervdokumentáció. Valamelyik "hüvely" :D:Dszerver pdfben töltené le nekik!:D:D

Off, de Szu-35ösök mennyit repülnek? Valamiért nincs tele a net képekkel.

Japán közelében mintha repkedtek volna.

Python

Well-Known Member
2010. augusztus 8.
26 684
7 996
113

• Tetszik
Reactions: fishbed

Roni

Well-Known Member
2010. június 30.
16 329
18 941
113
Már Egyiptomot is megfenyegette Jenkiföld KM-jének egyik magas rangú tisztviselője. Ha Szu-35 gépet vesz Egyiptom jönnek a szankciók

Nesze neked "függetlenség" "demokrácia" meg "szabadpiac" Ezek hiánya miatt kaptak a szovjetek hideget meleget . Most meg hogy van ! Most már az a baj! Kínával szemben ugyan ez

ghostface

Well-Known Member
2010. június 20.
2 957
10 833
113